carrie

nu när jag har min nya dator (tjat) så känner jag mig lite som carrie.. ja ser framför mig min lilla mysiga lägenhet och skriver.

när ja flyttar hemifrån är en sån här dator de första ja ska köpa..

ikväll är det valborg. men eftersom jag var ute igår och knappt kan prata tycker´jag att fjortisarna kan få ha sin högtid ifred.. kanske åker bort till sofie en sväng. annars spenderar jag kvällen här, i sängen med datorn och tvn.

ska kanske börja fila på min ansökan till att säsonga i fjällen.. fan va bra den ska va.. ja bara måste få göra det! skönt nu när man inte har en kille som blir ledsen när man ska åka.

palace igår va jävligt kul iaf:)


vi har fått en ny familjemedlem

den består av en laptop. jäklar va skönt att ha två.. johanna är ju expert på att sitta halva nätterna.

i övrigt är mitt liv ganska bekymmersfritt just nu. jobb jobb och åter jobb. bara vissa grejer som man bara inte orkar med. blä. hur fan orkar du?


jag gillar min sofie.. hon får mig alltid på gott humör.




USS

ibland händer sånt som inte får hända. Det händer för att man är för svag för att stå emot. Även fast man vet att man borde.
Nu vill jag bort härifrån. Bort bort bort.

NU

om 5 minuter börjar en asbra kortfilm av astrid lindgren! Hoppa högst:) Se den..

den här helgen va inge kul.  ingen jul förra året och nu ingen påsk. fi fan.

ähh.. nästa helg ska ja va så jävla ledig.

Jobba i fjällen

Nästa vinter SKA jag jobba i fjällen! Eller ska och ska, jag vill det väldigt gärna iaf! Ska nog börja knåpa med min ansökan snart:)

Om man skickar ansökningar till alla fjäll och söker alla möjliga konstiga jobb (dock inte skidskolelärare) så borde jag väl få nåt? eller?


Muppar!!!!

Jag vet att man bara ska vara trevlig när man jobbar som butiksbiträde men när en unge (14 år) har rivit ner en peruk från en provdocka och står i spegeln och asgarvar med sina minst lika muppiga polare rinner det över.

Sofie blir vansinnig.
Sofie: Så där kan du väl inte göra fattar du väl?! UNGJÄVEL. (lite tyst)
Unge: Skratt
S: Ja, det är inte ett dugg roligt så nu är det bara att du går och hänger tillbaka den där!

Ibland undrar man hur folk beter sig!


Änglagård

eftersom sis är bortrest så får jag ägna mig åt andra saker än att sitta och mysa i rummet med henne och prata om viktigheter.

Mamma, Pappa och jag själv har sett båda Änglagård i rad. Det är nog en av mina bästa filmer:) (för jag gillar alla svenska filmer där Helena Bergström gråter och visar brösten)

Det jag skulle komma till var i alla fall att hon har sjukt snygga kläder i båda filmerna. Skulle lätt ta på mig allt! (kanske inte den askorta svarta glitterklänningen.)
Men den asstora vita skjortan med fina capribyxor till kan jag absolut tänka mig. Och dom HÖGA röda byxorna älskar jag!

SE DEN! Om inte för kläderna så för filmen.

SOFIE!

Imorgon kommer min nyblivne vän Sofie hem från värnamo. Inte lika kul att jobba när inte hon är där ju. Men imorrn är hon tillbaka. Kanske blir ett välkommen-hem-glas-vin? inte helt omöjligt om jag känner henne rätt:)


weeii

idag är malin ledig och glad. Vaknade med ett leende på läpparna.

Mamma och jag åkte till maxi (vårt andra hem) och köpte två par gympisar till moi!

dom här..


och dom här..


fast själva puma märket är ljusblått.. har typ likadana i rosa men ja tycker om dom sååå mycket..

nu längtar jag snart ihjäl mig efter johanna. Det finns liksom ingen annan som jag kan berätta precis allt för utan att hon hatar mig:)

nu ska jag gå och rensa i min garderob som är helt överfull för tillfället. Sen ska jag ge bort en massa till mina kära kusiner.

jag har blivit bloggberoende! det är ju så himla kul. älskar eleonore och engla.

Kram på er

Single and faboulous! (eller hur fan man stavar)

Fan va skönt att inte ha en liten kille. Bara tänka på sig själv och inte bry sig om vad nån annan tycker.

första gången som jag säger så och verkligen menar det. Förut har jag alltid sett mig som misslyckad om ja inte hade en pojke.. men icke.

ska aldrig mer bli kär. inte förrän ja träffar mr right
 
men inte än på ett tag.


Efter regn kommer solsken NOT!

Här ska man inte tro att man ska få nån sol inte.. för här i sverige är det Efter regn kommer det grått och en jävla massa blåst.

Skulle göra allt för att byta med 1. Emma och Ida som befinner sig i Australien 2. Bex som glassar i backarna i kläppen varje dag eller 3. Jessica som är i london dit våren äntligen kommit.

o johanna jäveln åker till kanarieöarna och lämnar mig i misären ensam.