...

Keep your friends close and your enemies closer. Det är lite så jag jobbar.

En sak till. Det suger balle att jobba hela jävla dagen idag. Men efter imorgon har jag en sketen veckas semester och ingenting i världen kan få mig att jobba då! GLÖMMET!

Tuffare än dig din skitjävel!

Chacka bil:)

jahapp då var man bilägare för andra gången. En Sälj Aset Annars Byt blev det denna gång. Jag måste ju komma över pärlan nångång och en ny bil måste ju vara enda sättet.

bara det inte slutar som förra gången.. på skroten:(

Tänkte att jag skulle sälja den efter sommaren när jag drar.. Jag pratar hela tiden som om jag redan har bestämt mig för att åka. Då blir det svårare att fega ur i sista stund.




Längtar tillbaka

Nu var det ett tag sen jag skrev..
Har ju inte ens berättat om mina London-äventyr. Jag såg Madame Taussiblabla, Harrods, Big Ben INTE!
Däremot såg jag den mysiga krogen Midas touch, zoobar mm.

Den roligaste helgen på jävligt länge och nu vill jag bara tillbaka. Ska jag? Ska jag inte? egentligen.. varför inte? vad har jag som håller mig kvar här hemma? Ett jävla butiksjobb.. iofs älskar jag mitt jobb men man kan ju inte låta det styra livet.

Livet är för kort för att tveka. Jag tror att jag måste åka nu. Nu eller aldrig. Synd att jag ska vara så jävla feg bara. Men vafan. Måste våga nångång annars kommer jag sitta där med man, volvo och villa och vara bitter för att jag aldrig gjorde nåt kul av min ungdom.

Är jävulskt besviken på Piccadilly Circus bara. Vad är det för idioter som hypade upp den sevärdheten? Det är väl för fan inget att se.. ja gick en promenad dit en eftermiddag på fyllan.. vilket skit!


Träffade så underbara människor också. Fast jag bara träffade dom i några dagar så gillade ja dom sjukt mycket:)

Fick känna på Londonlivet i några dagar och fick mersmak.. Jag gillar alla städer där man kan ta en jägerbomb till lunch utan att folk kollar snett....

nu börjar SATC!

bye

ÄNTLIGEN!

Äntligen kan man vara lite stolt över er. Men det va fan ingen bra match och om ni inte skärper till er så kommer england att slakta er på tisdag.

Nu vill jag se mer Allbäck på plan. Mer källström och mer vilja. Så kanske vi har en chans.





imorgon bitti bär det av till London. Jag är skitanervis. Men jag hoppas att det ska gå bra.

Take care.

Malin says

Peta Zlatan.




Tummen upp för källström.

Sexual harrasment

Igår var det en snuskgubbe utanför mitt jobb som stod och filmade oss aslänge när vi jobbade. Han va lite som han i American Beauty.. Fast snuskig.

Han låg på golvet också och filmade stackars tjejer i kjol som åkte upp för rulltrappan. eeeuu.. och när vakterna kom och tog han visade det sig att han var lite mongo.. eller han kanske bara spelade.

eftersom vi inte gjorde nån anmälan kunde inte polisen sno bandet för han heller. ähh..

creepy va de iaf.

Psykutslag

Jag har problem med mina utslag nu. eller utslag är det väl kanske inte. Men så fort nåt blir lite jobbigt för mig så blir jag kanonröd i ansiktet. Eller de behöver inte ens va nåt jobbigt som händer längre. För nu har jag gjort en grej av de så nu kommer det hela tiden. Ser ut som en nervös tolvåring. blä

Så om ni kommer fram o pratar med mig och jag ändrar färg i ansiktet så vet ni:)

Vafan hände igår?

Jag var sjukt tankad igår! Hur kunde de hända? aja.. micke mouse tar ju bara studenten en gång. Klockan tolv tyckte jag att jag hade gjort mitt på palace och tog en taxi hem. Väl hemma möter jag sis och hennes polers i hissen.

sis: inte ska du väl hem redan?
moi: nääää inte då.

vänder på klacken och följer med dom tillbaka till palace. Jag är en idiot. fy fan. men ja tror att det va kul. nu ska jag hålla mig passiv ett tag. det har jag lovat min chef.

Dagens outfit


32674-21


Aprikos hood H&M
Randig tee JC
Mysbyxor från Umbro, Eneby BK
Strumpor Gina Tricot
Kornblå peeptoes vintage
Håret i en slarvig toffs




Bästa kvällen!

Igår var den bästa utekvällen på jävligt länge. Sis och jag ballade ur på dansgolvet och det var sjukt kul.
Ni vet hur carola gör i slutet av "Fångad av en stormvind"? Båda armarna i luften och sen en nick med huvvet..

Det tyckte vi va så sjukt kul så vi körde den hela tiden! HELA tiden. Till varje låt. Och när vi för hundrade gången skulle göra den stod vi mitemot varandra och sis skallar mig. Så idag har jag en bula.

Fan vad kul. fast min väska gick sönder johannas plånbok försvann johannas jacka blev asaskitig. Men vi är inte såna som tjuter.

Lev livet, skaffa en flickvän.
Jag bara går hej svejs.

ensam

Jag är så ensam. Ja vill åka till sofie men jag orkar inte. Sis och Robert har börjat tröttna på mig nu. Men va ska jag göra. Jag har ju inget eget liv:) så då får jag leva genom dom.
Jag var iaf barnvakt åt Robert igår, och det gick bra.

Sen blev det utgång med Idol-ola. Det var kul. så det så. Nu ska jag röka. bläää

Det enda

som betyder något är att hitta någon man älskar. Varför är det så? Varför är det så JÄVLA viktigt? Man kan ju må bra ändå.

Hjälplös

Jag vill hjälpa dig för jag vet att du är ledsen. Och jag vet hur det känns. Tro mig. Men det går inte att trösta en tröstlös. För jag har ingen lösning på ditt problem.
Jag vill bara ha dig tillbaka, för jag klarar inte att se dig såhär.

Känns som att alla runt mig är bara deppiga och ledsna. Och jag står bredvid och kan ingenting göra. Samtidigt som jag inte har "The time of my life" själv. Men jag ska inte gnälla nu. För jag har inga världsproblem.

Det finns dom som har det värre. Och jag tänker på Dig för det kan inte vara lätt. Jag tänker på hur jag skulle reagera om det hände mig. Jag skulle förmodligen inte klara det. och bryta ihop.
Men du ska veta att jag tänker på dig.

Varför kan inte alla bara få må bra?

Update: Pappsen

Kommer på mer och mer saker som mina föräldrar gjorde när vi var små. Ett vanligt hot:

"Om inte du skärper till dig nu så säljer vi dig till Zigenarna!"
Självklart visste varken jag eller sis vad det var för nåt men sis var rädd för att få bo i skogen.

Jag gillade inte att duscha när jag va liten
M: Du är den äckligaste ungen som går i ett par skor.

Nu låter det här som vi haft en tragisk uppväxt men det har vi naturligtvis inte! Dom har verkligen lyckats med oss. haha..