Skumt

Igar hade busschaffisen skidhandskar pa sig.. Det ar skumt tycker jag. I alla fall mitt i sommaren nar alla andra svettas som djur pa bussen.

Lite halvlaskigt.

Haromdagen borjade en kladbutik 100 meter fran oss att dyngbrinna. Halva Oxford street var stangd och stora lagor kom fran fonstrena.

Kolla in bilden
har...

Gatan var fortfarande avstangd idag nar jag gick hem fran jobbet. Sa dar jag mitt pa Oxford street med solen i ogonen,  lite lagom bakis sen igar. O sa tankte jag att aven om jag har vart med om mycket skit har i London sa kan det aldrig dra ner dom dagarna som ar saa sjukt bra.

Ikvall ar jag till exempel bjuden rullskridsko disco.. orkakar dock inte ga. Ska jobba imorrn med..

KMTS @ 214

Mer information om Kate Moss grejen har inkommit. Jamie sager att om vi snackar kandisar sa kommer inte Kate Moss komma i narheten av vilka som kommer pa mandag. (skryt)

Pa onsdag morgon maste vi vara pa alerten igen for da kommer varldspressen till Topshop for att skriva om det. Vi maste halla fint pa golvet sa att det ser bra ut i TV sager Jamie.

Jag kom pa mig sjalv med att jamfora detta med nar Rolf pa centrumledningen skulle nyinviga Lindens kopcentrum. Vi fick hattar och en for stor gron tisha som det stog "Nu kastar vi loss" pa. Javligt hippt. Inte tal om nan varldspress dar inte. NT pa sin hojd som skrev nagra rader om kalaset. Det var skitkul iofs och efterfesten pa Harrys var annu kulare. Men inte riktigt pa samma niva som det har. Ska bli saaa javla kul att fa vara med om det har.

Och sa skulle jag bara saga att aven om Topshop Oxford Circus ar den storsta kladbutiken i varlden sa ar det som ett javla dagis. Haromdagen var jag pa Focus training och det later ju seriost. Det var i stort satt att leka affar. Jag lekte butiksbitrade och en tjej fran topman lekte min kund. O sa va de tre bossar som glodde pa oss. Det tog en timme av arbetsdagen.

Sen pa motet hade vi "energizer". Ett stycke ballong som skulle skickas runt i en ring utan att anvanda armar. Som att vara pa en av ottens forfester. typ.
Nar vi fick vara bonusar fick vi rita en teckning pa morgonmotet som skulle forestalla vad vi skulle lagga pengarna pa. Haha..


Nar man inte orkar jobba sitter man pa lagret och dricker vatten och snackar skit tills chefen kommer och sager at en att gora det man ska. Da brukar jag ga ner o snacka lite med Sara. Sen kollar ja lite pa skor.

Orka lasa allt de har da.. men ja behover skriva av mig lite..

Igar hade vi "Paydayfriday" fest. Det betyder loning och da gar tammefan hela topshop ut. Kul som fan var det. Underbara workmates. Nya Kevin ar for gullig. Nasta helg ska vi pa skoldisco. Inte sa lamt som de later. Det gar ut pa att man aker till Hammersmith utkladd till porrig skolunge. (Kort kjol, knastrumpor, skjorta, hogklackat, slips och glasogon.) Ska bli skoj som bara den.

Grattis till er som orkade lasa klart. hahaha...

Kate Moss launch

Pa mandag slapper vi Kate Moss kollektionen. Det kommer vara helt javla sjukt. Vi ska jobba fran 17 till 02. Kunderna kommer att slappas in 200 at gangen och de kommer att fa ett fargat armband som ger dom ratten att vistas inne i Kate Moss delen av butiken i exakt 20 minuter. Sen ska de ut och 200 nya kunder slapps in.
Pa morgonen efter kl 07.00 ar det dags igen. Da ska Kate Moss sta i varat skyltfonster och posa i en timme samtidigt som folk hysteriskt forsoker ta sig till kladerna.

Vad folk inte verkar veta ar att den har Kate Moss grejen inte ar nagon limited edition. Vi kommer att ha hennes kollektion i minst tva ar.

Men det ska bli spannande att jobba den natten. Tydligen har de bjudit in en massa kandisar.

Haromdagen va J-lo inne och igar hade Kelly Rowland (ni vet hon som ser ut som en hast i destinys child) en photoshoot mitt bland vara vaskor.

Det ar faktiskt ett javligt coolt stalle att jobba pa.

Ja sa ha nian..

eftersom jag drack vin for mina allra sista pengar pa saras fodelsedag sa ska jag ha med mig matlada idag igen. Det  ar duktigt tycker jag. Inte for att jag har nat val men iaf:) Men imorrn ar det loningsdags. Och den har manaden maste jag verkligen halla i pengarna. Verkligen.
Jag langtar  till landet. O johannas bilder gjorde det ju inte direkt lattare. Jag vill ligga pa bryggan men solen i ogonen och lasa en hant extra. Sen kommer mormor ner till bryggan med for stark saft och sockerkaka. Nar det borjar bli eftermiddag spelar vi fia med knuff i hammocken.

Sen blir det troligtvis grillning och vin. Vitt vin i 3liters kartong. Mamma och jag tar ett kvallsdopp. Sa spelar vi kort hela natten tills pappa somnar vid bordet.

Nasta dag aker vi nog in till ICA i arkosund och koper glass och nya se och hor.

Det dar stallet ar mitt paradis. Sa bekymmersfritt. Sa underbart. pappsen

Tank om...

...jag hade akt till orebro den dar dagen. Gatt pa intervjun och fatt jobbet. Da hade jag nog varit pa vag hem nu. Om ja inte varit hemma redan. Tank om jag hade jobbat som liftvakt i lindvallen.
Da hade jag bergis vart ihop med en dalmas som jag tyckte va skitsnygg men ingen annan. Jag hade nog haft samma problem som nu.
Vart ska vi bo efter det har. Falun eller Norrkoping? Vem vet...

Tank om jag till och med hade stannat hemma i norrkoping. Jobbat kvar pa gina. Hemskt att ens tanka pa det.

Men nu blev det inte sa. Nu blev det sahar i stallet. Bor med en pojkvan for forsta gangen, for det mesta gar det jattebra. Om vi brakar sa ar det oftast om vem som ska laga mat. Etta inte sager jag.

Haha.. johanna o ja sager fortfarande "etta sitta fram" om vi skulle aka nanstans med mamma eller pappa. For den som sitter bak ar ju alltid lite utanfor. Och har ingen som helst kontroll over vad som spelas i stereon. (forutom i min saab nar johanna satt i bak med fjarrkontrollen.

Snart kommer man hem igen. Sjung om studentens lyckliga dar! Ska fixa klanningen at dig. Jag har angrat mig. Den ar visst fin. Och du kommer vara fin i den. Sa jag ska ha en av dom dar klanningarna om det sa ar det sista jag gor.. haha

Nu matse jag verkligen ga till jobbet.

ja ma hon leva.... lala

Hipp hipp hurra for sara som fyller 22 ar idag. Nu ska jag hem till henne och fira lite..


Grattis

Pinsamt vareja

Hela morgonen har jag varit pa mote pa brittiska arbetsformedlingen sa att jag kan fa ett national insurance number. Mitt mote gick problemfritt men andras var det lite svarare.. Vem fan gar till arbetsformedligen om man inte kan ett enda ord engelska? Men det var skoj att sitta o lyssna pa. For britter fattar typ inte att alla inte kan engelska sa nar utlanningar inte fattar sa hojer dom bara rosten och sager samma sak igen.

Nar jag kom hem fran motet och kliver in genom ytterdorren star varan stadare och sopar trappen sa ja maste ga forbi han. Jag tycker det ar skitpinsamt att vara har nar han stadar. Fornedrande pa nat satt.

London marathon

Idag ska vi ner till river themes och kolla pa London marathon. Later val inte sadar jattekul men det ar ju alltid kul nar en miljon manniskor samlas:) Hander inte sa ofta i lilla norrkoping sa nu far man passa pa nar man bor i storstan. Uppe i stanstan.

Pa tisdag kommer sara hem. Och det ar hennes fodelsedag till pa kopet. Saknar henne nu. Jag ar sa glad att jag traffade henne. Nat bra forde bikbok med sig iaf.

Aaron gor frukost pa sangen at mig nu. Bast for han. Han lovade att han skulle ha maten klar efter jobbet igar. De hade han inte. Sa nu ska jag fa fattiga riddare. tackar.

Jag vet inte men jag tror att det kallas valsverk.

Johanna checka in de har

Eftersom jag inte kan lagga upp filmer sa far du kolla lanken.

Joel

hur sott ar inte det. Att det ar en liten snorunge som har skrivit laten,

Are 2006. Vilken javla resa.

Svenskan gar framat.

Jag rapade haromdagen. Da sa aaron "skink".. Lilla gubben trodde att det betydde gris ocksa. Men han lar sig iaf. Nu kan han saga gris.
Skitbra sager han hela tiden.

Snart ar vi redo att flytta till sveriget. hehe..


hahahaha

    

Det har var fan det roligaste jag har sett pa valdigt lange

The end of an era

Nu ar det ett par dagar sen Jessica akte. Kanns tomt. Riktigt tomt. Men jag vet att hon behovde komma hem och att hon kommer fa en underbar sommar. Jag kanske till och med kan spendera den med henne.

Men allt vi haft tillsammans har i London ar helt obeskrivligt. Hade det inte varit for henne hade aldrig jag akt hit. Nyarsafton nar vi klattrade upp pa taket och sag fyrverkerierna, springnotan, bikbokkvallar. Otaliga flaskor vitt vin. Sa kul som vi har haft och jag kanner bara att vi har kommit varandra sa nara efter att ha kommit ifran varandra ett tag under gymnasiet.
Men vi har vart vanner sen den dar gangen nar Ida och jag var uttrakade och kollade pa lagfotot for att ringa till nan mer som kunde vara med att leka. "jessica ar schysst, henne ringer vi till". Och det var borjan pa en livslang vanskap.

Jag ar sa glad att jag har dig. Tack for att du har varit en underbar van under de har sju manaderna.

Jag alskar dig

12.37

Klockan ar mycket och jag borde kanske ta mig i kragen och gora nanting av den har dagen. Eller inte. Finns inte sa mycket att gora. Inte nar man har 45 pund (612 sek) att leva pa till nasta vecka. Det later ju inte sa farligt men man far tanka pa att allt ar sa sjuuuukt dyrt har.

kanske skulle ga ut pa en promenad.

Chokladlov

Ida, kommer du ihag dom dar chokladloven vi jamt kopte pa supermarket nar vi gick i sexan? Jag at precis upp den stora chokladgrisen som jag fick av aaron i paskaggspresent. Den smakade exakt som dom loven. Fick en liten flashback till klass 5-6J dar. Det va tider det.

Och foresten.. ar det nan mer an jag som har problem med att posta kommentarer?

Im way to classy to tell you how much they were, but 350 pounds is alot of money.

Jag har vart lite irriterad pa erron den senaste veckan. Det har jag minsann visat honom. Jag bara blanger om han fragar nat. Sager nothing och rycker pa axlarna nar han fragar vad det ar. Mycket beror nog pa att jag snart ska borja pa dom stora vita pillrena pa kartan om ni forstar va ja menar.

Men nu ar vi sams. Var sommarsituation ar lite halvjobbig. Aaron maste namligen aka till NZ ett tag for att ansoka om sitt visa. Han vill att jag ska folja med. Sahar tanker jag.

NZ vill man ju aka till, men pa vintertid nar det ar sommar pa bjorko?
Jessica och jag kommer bada att vara lediga. Vi skulle kunna aka till Norge, ga till tradgarn och aka o bada i sjoar.
Jag ar ju inte direkt rik heller.. En biljett till Nya Zeeland ar inte direkt gratis. Samtidigt som jag vill se hans land och var han kommer ifran. Och traffa alla hans vanner naturligtvis.

Har inte bestamt mig annu och jag kanner mig helt splittrad. Vill gora bade och. Men det gar ju inte. Men NZ finns ju kvar.. 

aja sa ligger det till iaf.

Inte for att ni fragade men iaf.

Saker som Aaron kan saga pa svenska

Kissnodig
VILL INTE
VILL!
En flaska vin/vatten/negerkiss
En ol tack
fagel
Kyckling
Hall kaft kvinna, annars knivhugger jag dina barn\
Ska vi hangla?
Kat
Jag alskar dig
Jag saknar dig
Jag forstar inte
Jag skulle vilja ha en...
Dumma dig
Fitta
Fan
Lilla lillla lilla du
Jag kanner en bot, hon heter Anna anna heter hon
Skargardsdoktorn


Kanske borde borja lara honom lite mer seriosa grejer. For om hans visa inte gar igenom kanske vi maste flytta till Sverige. Eller nat. Nu ska jag nog ga och ata en hamburgare. 3.50. Da ar det inte ens vart att laga mat.

JAG VILL SPY

Jag hade det inte latt inte

Nar jag va liten sa fick jag inte valja klader sjalv. Hade jag fatt det hade jag nog gatt runt i jeans och tisha och ruffsigt har hela tiden men eftersom mamma valde mina klader hade jag oftast blommigt och flator.
En gang kopte hon ett par skitfula sandaler till mig. Bruna i i skinn med tusen remmar och spannen. Jag riktigt skamdes nar jag gick till skolan.

Som om inte det vore nog sa hade vi lekdag i skolan den dagen. En av lekarna var att man skulle skjuta en boll genom en rockring som hangde fran fotbollsmalet. Men eftersom jag hade sa fula sandaler vagrade jag att skjuta. For att da skulle ju alla se hur fula mina skor va.
Sen hatade resten av laget mig for att vi missade poang.


Nar jag kom hem sa jag till mamma att sandalerna var for sma sa att ja aldrig mer skulle behova ta pa mig dom.


JAG HAR FAN INTE HAFT DET LATT

Jag och Marianne ska aka till Kaurauta.

Sa har daligt har jag nog fan aldrig matt. Som en pase skit. Men Jessicas fodelsedag var sjukt kul. Nu ligger jag bara och vantar pa att Blockbusters ska oppna sa jag kan hyra en vanner box till. For jag tanker da rakt inte gora nat idag. Fast jag vill inte att Jessica ska aka. Inte alls.

Tur att Sara ar kvar ett tag till.

Glad pask fran ett underbart London

I morse nar jag vaknade fick jag ett kort av Aaron. Med en ledtrad i. Tjugo lappar senare hittade jag mitt paskagg. Han ar helt underbar min kille.

Sen var det dags for avfard till Regents park for picknick. Brieost, kek, kaviar allt man kan tanka sig hade han kopt. Efter det akte vi pa batrace i Putney med Petey. Eftersom aaron och jag ar lite slow sa missa vi sjalva racet men vi satt och at hamburgare vid floden bland alla fulla och glada manniskor och det var ju ocksa ganska mysigt.

Sen var det dags for hemfard.. direkt till blockbusters och hyrde tre filmer. Nu ligger han har och sussar brevid mig.
Det har varit en helt underbar dag och jag hade inte kunnat fa en battre pask. Lika bra pa landet kanske.
London ar anda himla fantastiskt. Det finns ALLTID nagot skoj att gora. Som karnevalen varje dag.. haha..



And that my friends. Is why Im staying in London.


Tva veckor.

Om tva veckor aker hon. Jessica. Min storsta trygghet har i London och min basta van. Jag vill inte ens tanka pa det. Men va fan ska ja gora? Och som inte det vore nog sa aker sara hem inte langt darefter. Fy fan. Bra vanner vaxer inte pa trad.

Men gumman jag vill att du ska veta. Jag hade aldrig klarat detta utan dig. Och jag kommer att sakna dig sjukt mycket. Men jag forstar att du aker nu. Och det kommer att bli bra. Skon svensk sommar. Men ja hoppas att du kommer och halsar pa mig.

Alskar dig.



Romantik

Nar man bor i ett gammalt skithus sa hander det saker ibland. Igar pajja lampan i badrummet. Men bade Aaron och jag kande att vi inte kunde krypa ner i sangen en natt till utan att duscha.
Sa vi samlade ihop ett par varmeljus och fick duscha i skenet av dom. Sjukt mysigt.


En onsdagkvall i London

Forra onsdagen skulle jag traffa Jess efter jobbet. Vi gick till en mysig uteservering och bestallde in en flaska vin. Ute pa gatan star en rastagubbe och spelar reagge(?) musik. Efter ett tag borjar ett par att dansa brevid gubben. 10 minuter senare ar hela gagatan full av dansande manniskor som sjunger med i "no women, no cry". Onskar jag kunde lagga upp filmen.
Sen bestallde vi en flaska till, drack upp den och tog en springnota. Det var spannande.

Igar nar jag gick hem fran jobbet stod en man och spelade saxofon.

Och Aaron och jag ska pa marknader i helgen.