Gammal hagga

Gjorde testet pa www.vuxenpoang.com och blev 31.7 ar gammal. Malin, dags att ta tag i ditt liv?

Uppdatering

Nu har jag ju inte skrivit i bloggen pa jag vet inte hur lange sa nu tankte jag summera det som hant den senaste tiden for er som bryr er:)

Mamma, mormor, Sussie och Annle kom hit for nagra dagars shopping, dricka, turistattraktioner och sporegn. Primark blev som forutsagt en hit. Riktigt mysigt att ha dom har sa det far dom garna gora om.

Erron och jag akte till Sveriget. Hade en underbar vecka med mina polers. Va ute pa landet, hade grillpartaj, drack vin pa tradgarn mm. Jag ar sa glad att han tycker sa mycket om Sverige. Kul och traffa familjen igen och fa lite vanlig mat i magen.

Att komma tillbaka till Topshop var en pina. Och ar fortfarande. Javla skitjobb. Sarskillt nu nar Sara ar borta. Bara 8 skift kvar nu. Sen har malin en manads semester. Det har man ju inte haft sen man va 13 sa det ska bli helt javla underbart. Kommer naturligtvis att sakna lilla gubben. Men det ska nog ga bra. Han tatuerade sig i sondags. Det blev kanonbra.

Steve kom in och halsade pa pa Topshop igar. Blev forvanad som fan. Drinks nan kvall innan ja aker blir det nog.

Aja.. de va val i stort sett allt. Nu sitter jag bara av tiden tills jag far lon och kan leva som en manniska igen. Sen har jag och Aaron en helg ihop innan jag aker.

Idag ar ja lite sjuk (lite sjuk ar man ju alltid) sa jag ska bara vara hemma och glo pa vanner hela dagen. O tvatta lite. Men men. vi ses snart.