Peking

Tolv SM-guld har peking, hur manga guld har ni? Sa bra som gamla peking det kan ni aldrig bli.

Fick den pa hjarnan igar och plotsligt kom jag ihag varfor. haha

Sjung om studentens lyckliga dar...

Blev lite nostalgisk pa festen med klasskompisarna och skulle prompt ha pa mig studentmossan hela forfesten. Haha.









Kul var det i alla fall.

London

Nu var man tillbaka i London igen da. Och jag saknar redan alla dar hemma. Kanns som jag inte gjorde de mesta av min semester. Mycket var nog att jag blev deppig nar aaron inte kom. Men jag kommer hem nan gang i sommar igen. Och da javlar.

Har kommer iaf nagra bilder.

Jag mormor och morfar stannar och dricker choklad pa vag till romme.


jag spanner pa mig mina tuffa pjaxor.


Mamma och jag i backen


In your face Aaron!


Borjar bli lite trotter.


Fikatajm

Jag vill inte röka så att han ser.

Sa min mamma när jag frågade om hon ville ha en cigg. Haha.. Mamma är 43 år. Och morfar tror att hon har slutat röka.

Vi hade så kul i Romme. Och den här resan har varit bra på ett sätt. Den har fått mig att inse att Norrköping är inte stället jag vill bo på just nu. Kanske om några år men inte nu. Om Aaron inte får stanna i UK efter sommaren så får vi ju hitta på nåt annat. Canada och Göteborg är platser vi pratar om. Vi får se. En dag i taget. Det löser sig.

As long as we have eachother. Som vi brukar säga när det mesta skiter sig. Bara vi har varandra.


Ikväll blir det utgång. Hoppas att Ida, Becka och Sandra vill följa med. Förferre i Einars etta. Einar och alla brudar. Nu ska jag se desperate housewife.

NTP

Mormor och morfar är med i NT-pensionärerna. Dom får gå på vårfest med buffé och dricka o grejer för 75 kronor.

Nu tjöt jag för att alla började klappa åt den där läraren. Känns lite livet är en schlager fast på rikt.
Sanna Neilsen. Lugg är inte att tänka på när man vill ha vindmaskin.
Hon som hette så skojigt för hennes föräldrar var från London och New York, hon tror jag är samma tjej som spelar Camilla i Bert den sista oskulden. Ni vet hon som han skulle ligga med men sen så tyckte hon att man måste va ihop först.

Restless - me and my D-O-G-S

Jag blir så jävla rastlös. Kan inte koppla av när jag är ledig här. Jag skulle kunna packa upp resväskan men hur jävla kul är det liksom. Eller fan. Det måste ju göras.

O´learys

Igår var jag och en svag ginastyrka och käkade på O´learys. Sjukt kul o träffa Ida och Sofie igen. Sofie dejtar killar på spraydate och Ida har flyttat ihop med Nisse.

Men det känns lite som folk inte ens vill träffa mig. Folk har inte tid och inte lust heller verkar det som. Så det får mig bara att känna hur glad jag är att jag åkte.

Men det var kul igår. Sjukt kul. När Sofie och Ida gick hem så ringde vi till lilla Einar. Hans mamma bor på Gotland. Han är snel tycker jag.

Norrköping

18 Mars 2007

Då var man tillbaka igen. I Norrköping. Otten igår. Hur fan folk i den här jävla staden beter sig asså. Alla var sjukt fulla och knuffade på en hela tiden, utan att ens be om ursäkt. Den här gången känner jag bara att jag fattade varför jag lämnade den här staden. Nu vill jag hem till London igen.




Samtidigt som det är underbart att komma hem och träffa alla här hemma. Mamma och pappa och Johanna. Men det dröjde inte länge innan vi började bråka? En halvtimme gissar jag. Och detta jävla tjat. Hemma i London så sköter jag mit hus som jag vill. Jag tvättar och städar och lagar mat och diskar. Ändå så kommer jag hem och mamma behandlar mig som en bebis och kallar mig för en bebis för att jag glömde hänga upp min jacka på kroken när jag kommer hem.


 Alla är olika och alla vill inte spendera 5 timmar om dagen på att lägenheten ska vara skinande ren. Så viktigt är det inte.




Idag har det inte blivit mycket gjort. Alls. Imorgon ska jag väl ta mig ner till stan och hälsa på ginabrudarna. Annars händer det väl inte så mycket. På tisdag ska jag göra nåt med Ginabrudarna/Sofie. Och på onsdag kommer äntiligen Aaron hit. Det ska bli underbart att visa honom Sverige. Och på torsdag ska vi åka till Romme. Han är helt uppspelt och tycker att det ska bli jättehäftigt.

Norrköping, Drottninggatan          
Norrköping       .................................................................................VS................London


Hur jävla dum får man bli?

Aaron missa planet. Igen. Jävla idiot. Jag som hade längtat efter det här hur jävla länge som helst.

TACKAR SÅ HEMSKT MYCKET. TACK.

Vi hade kul i Romme utan dig. Bara så att du vet. Och imorrn ska jag ut med Ida och Becka. Som jag har längtat så mycket efter. Så visst, det kommer bli kul ändå. Men när man väntar på att hämta någon på flygplatsen och får ännu ett telefonsamtal.

Tack igen. Du är verkligen en bra pojkvän.


IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT IDIOT


Romme

Bild över skidbackarna

saknar mina tuffa skidor.

Var.

Alla skriver om varen i bloggarna. Jag vill bara beratta att i London har det varit stralande sol och t-shirt vader i mer an en vecka nu. HA.
I tisdags var jag och Zoe i parken och bara lag och myste i flera timmar. Rakade bara stota in i henne nar jag var pa en promenix men hon ar ju sjukt skon. Sara kan va glad att ha en flatmate som hon.

Imorrn kommer Jess och Sara hem till mig. Vi ska kolla pa film pa varan nya projektor som aaron har lanat fran jobbet. Kanoners. Det blir nog tillsammans. det ar en skojig film.

Men nu ska jag val dra mig till jobbet. Trivs riktigt bra nu. Aven om det ar skitpengar.

12350.25

Igar kom en man in pa topshop och ville kopa lite presentkort. Visst sa jag och undrade hur mycket han ville ladda kortet med.
Niohundra pund sa han. Jag forsokte verka oberord. Men killen kopte ett presentkort vart 12350.25 svenska kronor. Lyllo hans tjej.

Samma dag kom en Amerikan in och kopte vaskor for 500 pund (6861.25 sek). Dagen innan hade han kopt vaskor for 400 pund. Va fan ska han med alla vaskor till?

En tjej ville kopa 37 neonfargade shoppervaskor, 20 neongrona tights och 20 neon rosa orhangen med stjarnor pa.

Det ar en konstig varld vi lever i dar vissa maste ha 37 neonfargade shoppervaskor medans andra inte ens har rent vatten att dricka.

Men men. Topshop ar ett javla coolt stalle att jobba pa. Sa jag att jag sag Kate Moss?

Inte har jag varit fjortis inte.

Jag har ungefar 45 minuter till jobbet varje dag. 90 minuter om dagen. Da hinner man tanka pa en massa saker. Igar tankte jag pa hur jag alltid sager att jag aldrig var fjortis. Pa rikt alltsa. Sen borjade jag tanka pa alla fjortissaker jag gjort i mina dagar.

Skrikit och gapat inne pa mc donalds utan att bry mig om att alla glor? Check
Kopt ut cigaretter pa Norra cigarr? Check
Druckit litervis med HB? Check
Spytt efter tre 7.0 skogsbar? Check
Akt dit for falskleg pa otten? Check
Akt pa bussfest med Eber? Check
Lyssnat pa Ultima Thule? Check
Varit tillsammans med Krangel bara for att fa aka bak pa hans moppe? Check
Borjat roka for att inte vara utanfor? Check
Hangt pa Kyrk/Enebyskolan/OK stockholmsrondellen? Check
Letat en hel dag efter nan som kan kopa ut pa bolaget? Check
Snott en flaska mandarinlikor ur mammas o pappas barskap? Check
Snattat smink och annat smatt och gott for spanningens skull? Check

Men forutom det sa har jag aldrig vart fjortis.


Dricka vin direkt ur flaskan ar inte sa fjortis. Jag hade iaf inte Buffalos.


Ps. Pappa, ga inte apeshit nu. Det var lange sen och jag gor inget av det dar nu. Forutom en och annan cigarett. Och nej. Det borjar inte ga utfor for mig. Ds

Sofie-fest

Jag och Sofie i Sofies lilla etta. Vi dricker vin och jag lockar hennes har. Vi sminkar upp oss och forsoker komma in pa Harrys.

SAKNA

"For hon bor i Farsta och jag bor i Hasselby gard, jag skulle vilja aka dit men jag har inte rad. For kortet kostar 500 spann och jag traffar aldrig henne igen"

lala

En dag pa Topshop Oxford circus.

Topshop ground floor Malin speaking.

Team meeting

Next please Next pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext pleaseNext please.

We dont have any cream hold ups. Im sorry.

"The store will be closing in 15 minutes time"
"The store will be closing in 10 minutes time"
"The store will be closing in 5 minutes time"


"Topshop Oxford circus is now closing, please leave by the nearest exit. Thanks for your costume and we look forward to seeing you again soon."



Skojigare an sa blir det inte.

Klagomal.

Skulle vilja klaga lite pa mina vanner. Updatera bloggen oftare. Det ar min enda chans att veta vad ni styr med runt om i varlden.
Ikvall blir det fika med jess.

Sara kanske stannar over sommaren. Fan va kul det skulle vara.

over and out.


Pappa



Jag saknar min pappa.


Det har kortet togs pa julafton for tva(?) ar sedan. Jag fick MoDo trojan av pappa i julklapp och jag tjot som en gris nar jag sag Mattias Weinhandls och Foppas autograf pa den.

Fan va snygga vi ar pa kortet iaf. Haha.

Hur byter man losenord?

Kan fan inte byta mitt losenord pa bloggen. Sa hjalp mig tack.

Workout

Hade en skitaskon workout nyss. Och innan det at jag scramble eggs som jag gjort alldeles sjalv. Jag ar sa javla vuxen.
Haromdagen nar Aaron och jag var och handlade kopte vi en lok. Det ar vuxet som fan.
Och i forra veckan nar jag tappade en toarulle i toan sa plockade jag upp den helt sjalv utan att skrika pa mamma eller Aaron som jag brukar gora nar jag tappar nagelklipparen i toan.

Malin haller pa att vaxa upp. Hall i er.

Aaron

Fy fan vad det gor ont att se nagon vara sahar ledsen. Och det finns absolut inget man kan gora. For hans kompis ar borta.
Han ar sa sjukt stark. Han gick till och med till jobbet idag. Nu ar han ute med Leon. Dagen efter han fick veta det som hant ringde han till sin kompis mamma och beklagade sorgen.

Aaron ar den absolut finaste manniska jag nansin traffat. Inte bara for att jag alskar honom. Utan for att han ar bra pa alla satt.


Canada

Aaron och jag har losa planer pa att sasonga i canada. Jobba i fjallen ar nat som varit min drom sen jag var liten och Canada passar ju bra eftersom vi bada pratar engeska.

London ar ju skitkul assa men det borjar faktiskt kannas lite B nu. Snackade med Sofie forut ocksa. Min alskade Sofie. tihi. saknar vara vinare i soffan gumman. Inte lika skoj utan dig.

Forresten. Ar det nan som vet om det ar krangligt att fa visa i Canada? Bara for nagra manader. Kanske ska mejla Chris?

Hajk

Och sa har vi tva blinda flicker i fran sundsvall som garna skulle vilja se en solnedgang. Och i sa fall varfor?

skiva

Jag vill ga pa skiva. Som vi gjorde forr. Det var kul. Aldrig nan som har skiva hemma har. Dumt.

By ee cummings

I carry your heart with me

i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)
Johanna jag saknar dig.

Sverige ar ju anda himla fantastiskt.

32674-42

Mark och martens fest. SA JAVLA KUL.

IBLAND BARA ALSKAR JAG MITT JOBB. (och min chef)

 


Stripe Bandeau Dress

Broderie Anglais BlousePlaited Waist Hotpant


Allt detta for £25. (343 kronor)

Egentligen far vi bara kopa svarta eller vita toppar pa uniform men eftersom min chef blev ranad haromdagen sa ar hon lite tankspridd och lat mig kopa den bla och vit randiga klanningen. tihi. jag vet, jag ar hemsk som utnyttjar hennes svaga punkter. Men som Aaron brukar saga. FASHION HAS NO MERCY. HAHA.


Nu ska vi ga och ata frukost. Och snart ar min a pengar slut. Men vad gor val det? For nu har vi flytet nu ar det som det ska.

Vad sager man?

Vad sager man nar ens pojkvans basta van dor i en bilolycka? Han dog igar. Och det finns inget jag kan saga eller gora for att det ska bli bra.


Update: Beck

Beck ar tydligen inte lika bra nar man inte fattar vad dom sager och stackarn ar ju inte van vid subtitles sa han somna efter ca 20 min.
Men ja maste saga - Beck, advokaten maste ju vara en av de samsta beckfilmerna, sjalv gillar jag Hamdens pris, pensionat perlan, Vita natter. Bast ar nog den dar med han som misshandlar sin fru. Han som ar polis. Javligt otack.

Saknar Wallander lite har i Englandet. Ikvall blir det en flaska vin pa Oneills. Aaron ville att ja skulle hyra Children of men. Men Pretty Women blir nog lika bra. Hoppas det. For den kopte ja nyss. Gud vad jag alskar mina cancer affarer. Kopte en vanner video till idag. Har nog hela sasong 5 nu. Tihi.

Smoke on the water

Plutten har kopt en gittar. I morse spelade han en sang for mig innan han gick till jobbet. Och pa kvallarna lar han mig att spela. Haller pa och lar mig introt till smoke on the water. Det gar finfint. men vara flatmates kommer nog att doda oss snart.

Igar var vi ute med Brendan. Jultemp pa underkladesavdelningen.. han ar sa sjukt kul. Sa vi ska ut med han pa mandag med.

Nu ska jag och kopa uniform igen. Tre valfria plagg for 75% rabatt. Hell yeah!

Beck

Igar kom tva filmer med posten. Beck - Advokaten och The prestige. Tackar och bockar Christian:) Och det basta med Beck var att den har engelsk subtitle sa ikvall efter jobbet ska vi kolla pa beck och ata doughnuts, o kanske leka lite tjuv och polis.