Det har ar ju bara for kul..

image54

Saker som jag och Jessica ska gora i sommar.

Grilla, aka till marangen, talta vid agelsjon, dricka bag in box vin, ligga pa bryggan pa mitt land, sola, ga till tragarn, aka till Norge, halsa pa Sara i stockholm, ata kraftor, fiska, ga pa hotellet i arkosund, sitta pa jessicas altan och roka och snacka skit, vara bakis...

Laste att Jessica inte fick jobba nat i sommar. Trist for henne men javligt bra for mig. Alla somrar som man hoppas ska bli den basta i ens liv men som forstors for att man aldrig ar lediga samtidigt osv.
Men den har sommaren kommer att bli bra. Det vet jag. Kanske till och med den basta i mitt liv.

Allt ar sa tomt har utan min Jessica. SAKNA. Men snart star jag dar pa skavsta. Inte langt kvar nu. Langtar hem nu. Riktigt mycket.

Ont i potterna

Har jobbat hela javla dagen. FAN. Vad trakigt det ar.
Nu saknar jag min mamma sjukt mycket. Kommer pa mig sjalv med att saga mamma hogt och tydligt for mig sjalv. Typ nar jag vantar pa bussen o sa. Maste sluta med det annars kommer mannen i vita rockarna och hamtar mig.

Johanna, kan du saga till mamma att det vore gott om hon tog med sig foljande:
Jordnotsringar
Grona armybyxor
+ett glatt humor.

Ska bli saa skoj att ha dom har.

Pa fredag ar det paydayfriday utgang men ja vettifan om ja orkar ga. Sen har sara hejda fest pa mandag. Malin vill inte att Sara ska aka..

Nu ska vi sova. Gonatt..

Carl vaknar tidigt nasta morgon... bara nagra veckor kvar:) tihi

Birthday boy!

Aaron fyllde 25 igar. Det var skoj.

Vi borjade dagen med paketoppning. Han blev jatteglad for konsertbiljetterna. Sen var det dags att aka och traffa paronen vid London eye. Det var inte sa farligt som jag hade tankt och London eye var riktigt mysigt.
Efter det skildes vi at och vi akte till Walkabout och kollade pa rugby och fotboll med Nicola. Sen motte vi upp paronen igen och at middag pa en kinarestaurang. Mysipysi.

Sen gick jag och aaron till Midas och tog nara drinkar. Eftersom vi inte har nagra vanner langre gick vi ut sjalva men det var sjukt kul. Forst dansade vi med i ett hare krishna tag och sjong och klappade handerna.

Sen gick vi till Trocadero. Vilket javla stalle. Fullt med studsmattor, radiobilar, spel, dansmattor och allt kul man kan tanka sig. Sa aaron hoppade studsmatta och sen bowlade vi. Drack nagra glas vin och tackade for oss. Sjukt kul kvall.
 


Idag blir det nog bara lugna puckar. Ska ga och kaka nat nu och sen ska vi ga pa en liten promenix i omradet. Aaron vill kopa en skjorta som han kan ha pa sig nar Johanna tar studenten. Bara tva veckor kvar typ. Och om exakt en vecka ar min lilla mamma har.

Dagen D

Idag ar det troligen dags. Traffa foraldrarna. Brukar inte hypa upp det sa mycket annars men nu ar det sa konstlat. Ja menar annars brukar man stota ihop med Mamma pojkvan pa vag till toan (nar Pojkvan fortfarande bodde hemma) och kanske ata tillsammans med familjen senare.
Men inte nu inte. Nu ska vi sitta tillsammans vi fyra och ata middag.

Men de verkar ofarliga. Aaron var och hamtade dom pa flygplatsen och gick och tog en drink med dom. Dom hade tjatat i evigheter om att dom ville aka en riktig dubbel-deckar buss. Vart kan man aka det? Vart gar dom? Vilken tid gar dom?
Sa sott.


Aptrakigt

Vet inte om det ar vadret eller att jag inte har nagra mobiler langre. Men nat ar det. Kanner mig bara lite allmant halvdeppig. Kanske for att jag ska ha mens snart.
Men det kommer ga fort nu. Den har helgen ar aarons foraldrar har. O sa fyller han ar. Sen nasta helg sa kommer min lilla mamma och det ska bli sa himla mysigt nar dom kommer hit.

Och nar dom aker hem ar det bara dagar kvar till SVERIGE! Och lillans student.

Underbart ska de bli. Ska jobba idag. Ar sa javla trott pa butiksjobbet sa jag bara vill spy. Sa mycket hatar jag det. Inte for att jag kan komma pa nat annat som jag vill jobba med.. men det har ar inte for mig. Men det ar ju tur att de man jobbar med ar goa manniskor. annars skulle jag ga under. Nu ska jag ga och duscha.

Det har ar ju forjavligt.

Melodifestivalen kommer aldrig bli nagot att ha sa lange folket far rosta. Tack Norge och Danmark. Och kommentatorn har i England hatade schlager. Pekka Heinos motsats skulle man kunna saga. Vad hande med han forresten? Hur gick det for Kristian Luuk? Sjukt kul skulle ja tro.

Nu ska jag lagga mig for jag ar trott som fan.


haha

image52
Dagen innan Jess akte gick vi ut och drack. Pa vag hem ser vi en gatusopare med nagra koner. Aaron tar upp konan och borjar sjunga opera i den.
Nar han val slutar tar gatusoparen over och sjunger den finaste operan jag nansin hort. Sen slutar han och atergar till sitt sopande. Sjukt kul. Aaron tappade mig i en hog med soppasar. Inte lika kul.

Vi har sa kul. Min lilla erron och jag.

Lillla lilla lilla du.. sager han nar han vacker mig pa morgonen.

Evil

You are very evil. And you're too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.

Jag gjorde ett test. How evil are you?

Skitsnack. Jag ar ju en snall tjej.


.

Om inte soffan har kommit den har veckan sa vill vi inte ha den langre, sa jag lite snapigt!

min mamma hittar pa egna ord.

Jag langtar efter min mamma och pappa

-Aaa då när vi var i San Fransisco det var ju då Cotte blev så arg på mig för att jag köpte en advokado för 30 kr. vadå vill man ha en advokado så vill man ju vad den än kostar!

32674-51

Sa som i himmelen

Sag gabriellas sang nyss pa youtube. Tjot som en gris. Sa som i himmelen maste vara en av mina favvofilmer. Inte for att den har en bra storyline utan for att det ar en sa vacker film om manniskor som ar sa olika men anda tar hand om varandra pa ett underbart satt.

Maste se den nar jag kommer hem.



Meet the Sowrys

Om tva veckor kommer Aarons foraldrar och halsar pa. Jag ar nervos som in i fan. Nar man bara far en chans sa maste man ju visa att man ar en go tjej som ar en bra flickvan till deras forstfodde son. Ganska skont att ha dom pa andra sidan jorden, for jag ar inte sa bra med foraldrar. For att jag blir sa nervos. Och nu ska eldprovet sk pa engelska ocksa. Fan.

- ahh mr Sowry I can see where Aaron gets his good looks from. (lite traning bara)

Kevins 22nd

Igar fyllde Kevin 22 och da maste man ju bara ga ut pa ett par glas vin. Annars ar man oforskamd. Sa hela teamet som jobbade sent gick ut igar. Nice. Nar vi ar ca 50 pers i teamet sa ar det ju fan alltid nan som fyller ar / ska sluta / har houseparty...
Pa fredag ar det Evelinas leavingparty.. vill fan inte att hon ska aka for hon ar sa jakla go.

Pa lordag ar det Lydias fodelsedag eller houseparty hos Camilla i whoolich.

Luke sager att han vill flytta till Sverige for jag berattade for honom att om man gar ut en onsdag i Norrkoping sa kommer "puben" (om vi ska kalla o'learys och Harrys for pubar) att vara nast intill folktom. For pa puben igar sa mvar det packat. Knappt att vi fick ett bord. Och sa ar det varenda javla kvall.
Sen fragade han vad vi har for pengar. Swedish crowns sa jag lite tufft.

-Fucking hell, im moving to Sweden. How many crowns is a pint?

Dom sager att dom tycker om mig, jag maste ha lurat dom pa nat satt!

Jag har skrivit forut om att jag och Johanna alltid tror att folk ljuger nar dom sager att dom tycker att man ar trevlig eller bra. Typ som nar vi sjong pa mammas och pappas brollop sa sa ju alla att det va saaa hiiiimla vackert. Men fast att alla sa det sa tog vi for givet att dom bara sa sa.

Samma sak kanner jag med Topshop. Undrar om dom verklgen tycker om mig sa mycket som dom sager. Lauren sager att hon inte vill ga ut om inte ja foljer med.. for hon kanner sig lite utanfor med dom andra. Och det var for mig Anni berattade att hennes forra kille slog henne varje kvall.

Sa nar jag slutar, kommer folk bli ledsna? Kommer Blake rita en teckning av en gratande flicka med texten "When Malin leaves, the world will cry" som han gjorde nu nar Evelina ska sluta.

Jag vet inte. Men ibland har jag sa svart att forsta att nan faktiskt gillar mig. Mycket. Inte for att jag inte gillar mig sjalv for det gor jag. Men for att jag inte ar nat speciellt.

NZ Vs Norrkoping

Aaron tjatar fortfarande om att jag ska folja med till Australien. Jag vet vad jag borde gora. Jag borde aka hem, gora av med sa lite pangar som mojligt och umgas med mina vanner hela sommaren. Och inte for att det inte later som en underbar sommar men det kanns sa fegt bara. Om man bara kunde vara lite spontan och bara aka. Jag vet inte.. an sa lange sa lutar det at Norrkoping iaf.

Jag saknar min Jessica saaa sjuuukt mycket. Och nu aker sara hem om bara tre veckor. Vad fan ska jag gora da? Men nar jag kommer hem i sommar sa ska Jessica och jag aka upp till Sara och bo hos henne i stockholm ett tag. Aka och halsa pa Pia i Uppsala. En sak med bikbok var bra. Sara. Eller tva egentligen.. Pia ocksa.

Neee de kanns som jag behover komma hem ett tag innan jag och Aaron bestammer vad vi ska gora. Och sommar i sverige ar ju inte sa tokigt.

Tradgarn here I come..

Annu en traumatisk upplevelse fran barndomen.

Varje ar arrangeras Stadium Sports Camp i Norrkoping. Nar vi var yngre var det ett coolt stalle. Det var ganska dyrt att vara med dar sa johanna och jag fick aldrig vara med. Inte for att vi hade vart sa sarskillt intresserade av det heller.
Men ett ar tyckte pappa att det skulle vara kul o kolla laget nere pa campen.

Val dar ser pappa att man kan kopa blaa tishar med Sports Camp tryck i gult pa. Pappa kopte en varsin till mig och johanna. Piiinsamt.

Vad som var mer pinsamt var att varje gang mamma hade packat ner tishan i min gympavaska var jag tvungen att forklara for alla som undrade vilket ar ja var med/Vilken sport... att jag bara hade kopt tishan. Utan att varit dar..

Hur kunde jag tycka att det var sa hemskt? Men jag kommer verkligen ihag hur jobbigt jag tyckte att det vra.

Min lilla student

Min kara lillasyster tar studenten i ar. Javlar vad fort det gar. Kandes som igar nar jag stod pa trappan och sjung for full hals. Men nu ar det Johannas tur. Javlar vad kul det ska bli.
Kopte studentpresent igar. Hoppas att hon blir glad.

32674-4
haha snyggt med poncho da.. hahahaha

Ledig

Da var man ledig igen da.. Synd bara att ingen annan ar ledig. Jag ska nog aka till IKEA idag. Har ju inte haft spegel pa typ en manad nu..
Och ska jag vara arlig sa mar jag sa bra pa ikea. Ata lite kottbullar och ga och mysa lite. Ska kopa rakost ocksa for det ar gott.

Igar gjorde jag smorgastarta igen. Maste sluta med det och borja ata riktig mat. Men jag har ingen fantasi. Men nu ar det Aarons tur och laga mat.

Smorgastarta till frulle. Jo man tackar.

Pappa Hedberg

Pappa Hedberg ar nog den bastaste pappan i hela varlden. Inte bara for att jag fick pengar till ett par jobbskor (silvriga flats) utan for att han ar den coolaste pappan.
Han gav mig liksom en MoDo troja med Foppas och Weinhandls autograf pa. Han och jag akte och sag Backyard Babies i Linkoping. Och alltid sa vet jag att jag kan ringa till honom. Vad det an ar.

Och Mamma Hedberg ar nog den underbaraste jag vet. Alltid sa fixar hon och grejar sa att jag ska ha det bra. Lamnar in jeans pa lagning och skickar Felix potatismos pa posten. Och snart kommer hon och halsar pa. Jag kan knappt vanta. Inte ens en manad kvar. Da ska jag krama henne..

Tack gode gud att man har sa underbara foraldrar.. 32674-27


Just nu

(08:41:11) Göran: Jag sätter in ett par hundringar till så har du ett bidrag till dojorna
(08:41:11) Göran: räcker en femhundring till ett par pjuck
(08:41:11) Göran: hallå
(08:41:50) Göran: HALLÅ:::::::::::::::::::::::::::MALIN
(08:41:56) Malin: de behover du inte
(08:42:09) Göran: är du lessen?
(08:42:18) Malin: nee varfor skulle ja vara det:)
(08:42:34) Göran: mamma sa:hon kanske är lessen

Jag alskar mina foraldrar sa sjukt mycket. Och jag vet att vad jag an gor och vad som an hander sa kommer dom alltid att finnas dar for mig.
Snart kommer mamma, mormor och mostrar och halsar pa. Det ska bli sjukt kul. Ga pa resturang och sitta o snacka skit pa hotellrummet med en flaska vin:) det langtar jag till. Mamma kan du ta med mina korta armybyxor? Icke att forglomma.

Javla pisskit helvete...

Alltid blir man lurad. Mina managers hypade upp Kate Moss launchen sa att vi trodde att det skulle bli hysteriskt kul. Har ar vad som verkligen hande.
Inte en kandis javel sag jag. Tydligen sag jag Sadie Frost men vem fan kanner igen henne liksom. Inte ens Kate Moss sag jag.

Inte en enda kund kom upp till ground floor. Och jag menar inte en enda. Sa vi stod dar och glodde som fagelholkar i timme efter timme. Det enda spannande som hande var att en stackare kollapsade pa vart golv nar hon skulle springa ner till Kate Moss butiken. Och Johnny sa att man kunde se hennes rumpa om man gick fram en bit. Men det var ocksa allt.

Nar vi efter tre timmar insag att ingen skulle komma upp till oss blev jag, Huw (bog fran wales) och Ruth (modell fran england) skickade till Selfriges for att hjalpa dom med deras Kate Moss kollektion. Sa dar satt vi i kallaren och larmade Kate Moss fula javla klader. For det var nastan inget av det som jag skulle vilja ta pa mig. Men det var iofs kul for bade Ruth och Huw ar dyngaroliga. Innan vi gick fran Selfriges snodde Ruth en pase jelly beans och fick panik nar hon kom pa att vi maste visa vaskorna vid utgangen. Haha.. Och Johanna, din klanning kom inte ens in.

Det enda skojiga var att vi fick tva timmars rast fram till halv atta. Da satt vi i parken och kakade donken och snackade skit. Alla jag jobbar med ar sa sjukt roliga! Ibland hatar jag det har jobbet for kunderna kan va riktigt javla otrevliga mot en. Men javlar va kul vi har ihop.

32674-43
Sara och jag lunchar lite i Muss innan jobbet.

32674-44
Lauren, Kallie, Johnny och Brady.

32674-45
Ruth, Rolanda, Sandra.

32674-46
Fiona, Clara

32674-47
Ruth rockstar. Kunde inte vanda bilden...

32674-48
Kon utanfor men eftersom jag suger pa att ta kort sa vartdet ju inte sa bra.