Var nya familjemedlem.

Absolut sa ar Aaron en del av var familj nu. Men det har han ju varit lange. Men i varan lilla familj har vi just fatt tillskott.
Vi har blivit kattagare pa gamla dar. Eller agare och agare.. mer kattlanare. Varan flatmate slapper in en av grannarnas katt sa den kommer in och myser med oss och sover i varan sang. Jag som trodde att jag inte gillade katter men den har bara maste man tycka om. Han ar sa gosig och har aldrig hoppat pa nan av oss.

Trodde nog bara att jag inte gillade katter for att mamma inte gillar dom..

I alla fall kanns det som vi ar en liten familj. Och aaron och jag beter oss som stolta foraldrar nar katten ar i narheten.

image108

ajda

sov nar erron gick till gymmet imorse o han tyckte att ja sov sa sott att han inte ville vacka mig.. sa nu skriver jag nog inte pa ett tag igen.. men men.. den som vantar pa nat gott:)

:(

Blogg kanner sig lite ledsen. For jag bryr mig inte om honom sa mycket langre vilket ar trist. Imorrn nar erron gar till gymmet ska jag skriva om allt spannande jag har varit med om det senaste tiden, for alla er hundratals manniskor som har min blogg som startsida men som borjar bli trotta pa att jag aldrig skriver nat. Pappa ja lovar.

Paminn lista att skriva om
Nar chefen var dum mot mig sa jag borjade grata pa jobbet.
Fighten utanfor AKA
Var nya familjemedlem



Tjocka slakten:)

Det ar sa himla kul att fa vykort och brev fran slakten nar man ar har. Haromdagen fick jag ett vykort fran min moster och igar fick jag ett brev fran mormor. Det ar kul o veta vad dom har for sig dar hemma.
Mormors brev slutade: Nu ska jag ga och ta bort fotvartor pa morfar. Haha.. sa nu vet jag det.

Ska bli sa jakla kul i ar nar vi ska samlas hela slakten igen. Och leka paketleken osv.. haha ska bli kul o visa erron hur en riktig svenk jul gar till. Forra aret satt vi i tower hill och drack vin och spelade kort. Senare pa kvallen gjorde pappa trollkonster och Aaron var makta imponerad.
Men det var mysigt det ocksa.

Nu ska jag fixa naglarna och ga till jobbet.

Min lilla kille

Imorse nar jag slog upp ogonen lag Aaron och petade i nasan:) Och inte sa lite heller. Han sag inte att jag va vaken och petade pa i godan ro. Efter ett tag sa jag bara Hittar du nat? Da tittade han pa mig pa ett sant dar satt som man har nar man ska latsas att man inte skams fast man gor det.

Det ar da man vet att man verkligen alskar nan.

weiii

Nu ska jag ivag och hamta en liten syster. Om hon lyckades komma av taget dar hon skulle. Men det tror jag. Idag blir det nog marknad pa Brick lane och sen blir det nog bara shopping resten av resan. Hon brukar va sa. Inte for att jag har nat emot det:)

Nu ar det bast jag drar sa kraken slipper sta dar sjalv.