Undrar hur det gar for A-teens nowadays?

Jorasatt... Amit ar med i SVT UR och lar ut engelska. Tillsammans med han fran circus skott sitter han med handerna i barngummistovlar och dansar riverdance och ser lidande ut.
Man tycker ju anda att det borde finnas nat annat han kan fa.

image116

image117

Jag saknar min katt.

image115

Ja den var ju egentligen inte min men det var den finaste katten i hela varlden. Sahar lag vi hela dagarna nar jag var pank och ledig. och rorde oss inte pa hela dagen. Men jag kande mig inte lika useless nar jag hade kittie. Aja, vi har iaf bestamt att vi ska ha en katt nar vi koper hus for aaron vagrar ha en innekatt.

Rolig blogg

Har tankt pa hur mycket roligare en blogg ar om man har bilder och det har ju jag sallan. Men det ska det bli andring pa nu. Aaron har fixat sa att jag kan blatanda mina bilder fran telefonen till datorn.
I morse tankte jag att det vore kul att veta exakt hur man ser ut nar man precis har vaknat.
image113

och sa en till som jag inte tanker forklaraimage114


Grattis Jessica 22 ar!

Att jag inte ens kan komma ihag hur gamla mina kompisar blir fast vi ar lika gamla.. sa javla daligt.  Hoppas inte att Jessica laser bloggen.

Igar sag jag The Notebook. Om ni inte har sett den sa maste ni. Jag grat i typ en halvtimme efter att filmen va slut. Utan tvekan den finaste filmen jag har sett och ja maste erkanna att jag blev lite kar i Noah.

Maste beratta om en sorglig sak. Idag sag jag en mask pa trottoaren som nastan hade torkat ut och var helt sandig men den rorde sig fortfarande lite. Sa da borjade jag nastan tjuta for det. Ja tjuter nastan en gang om dagen.. men jag kan inte komma ihag sist jag grat for att jag var riktigt ledsen.. for det ar jag aldrig langre, Inte som nar man va 14 och tankte sa illa om sig sjalv. Kommer ihag att jag hade skrivit i min dagbok "jag bara vill vara 19 och skitsnygg. 19 blir jag val men skitsnygg blir svarare." Herregud. Att man orkade bry sig sa himla mycket.. jag sag anda ratt bra ut nar jag va 14-15.. Inga finnar ingen tandstallning. Anda sa madde man sa himla daligt. Sa sjukt. Man kan ju va glad att man har kommit ifran de nu. For det finns ju manga som har sa dar daligt sjalvfortroende hela livet.

Nu ska jag nog duscha.

IKEA

Lyckan att ga pa ikea och valja ut mobler till var lagenhet ar total. Sa himla kul. Och eftersom aaron inte bryr sig namnvart sa far jag valja de mesta. Den har gangen blev det soffa, skrivbord, soffbord, badrumshylla, verktyg och sangsben. Allt blev kanonfint. Aaron sager att jag ar som en man nar jag skuvar ihop mobler och dricker ol. Och en liten rap da och da.
Jag vet inte men jag kanner mig sa nyttig nar jag skruvar ihop dem. Och duktig framforallt.

Idag fyller min kara van Jessica 21 ar. Sa da kan de nog bli ett glas vin eller tva.

Men forst blir det jobb. Inte sa illa idag faktiskt. Hoppas vi far in nat snyggt idag som jag kan kopa om tva veckor nar jag far lon:) Ar sa pank. Men men.. jag har ju en fin soffa iaf.

Jag ar sa glad..

..sa jag grater nar jag ser Oprah. Mitt liv har blivit sa himla mycket battre sen vi flyttade hem. Och jag tror att Aaron trivs bra ocksa.
Idag kom soffan sa ikvall ska vi till IKEA och hamta den. Sa da kommer det bli trevligt varre har hemma at the hedberg/sowrys. Fram till nu har vi legat pa aarons liggunderlag o kollat pa TV. Men nu ska det har bli ett riktigt hem.

Idag blir det mysdag pa hog niva.

Igar fick jag blogglusten tillbaka och skrev ett skitlangt inlagg (som bland annat forklarar varfor jag inte skriver med prickar och ringar). Men de forsvann. Det brukar ju gora det nar man stanger fonstret utan att spara..

Idag ska vi ha mysigt. Jag Johanna och min sambo. Haha alskar o saga de fast man inte far. *supertont* Det ska bli presentletande till en viss basta kompis och en viss basta mamma. Sen blir detmack lunch hos oss och sen kan de nog bli ett par glas vin innan vi aker hem och firar min lilla mamma som fyller 45 ar idag! hipp hipp hurra!

Som Lasse skulle sagt ( oj sen nar ar jag lasse fan) allting ar nastan perfekt.
Nu kommer pappa snart och ater lite frulle har sa nu maste jag ga.

Hej med er!