22

All uppvakting i samband med min 22 arsdag imorgon undanbedes uppskattas.

Det har kommer att sluta illa...

Ikvall har vi avskedsfest. Jag kommer tjuta ihjal mig. Men kul ska det bli. Verkar som att en hel del folk kommer att komma. Men i London ar det inte riktigt som hemma.. Om man bjuder nan hemma och dom sager "ja, jag kommer defenitivt, vi ses dar" sa ska man inte alls ta for givet att dom kommer. Det betyder ungefar "jag kommer om jag orkar"..

Men men.. forst ska vi till TGI fridays och ata middag och dricka cocktails. Sen bar det av till Ben Crouch's tavern. Satan va kul det kommer bli. Ska ha pa mig min lilla kjol som ja kopte igar, nar jag, Erin och Liam var och shoppade.

Glommer mer och mer varfor jag vill aka hem sa desperat. Men det kommer att bli bra. Ska bli sa skont att umgas med alla vanner igen. Eller alla och alla.. Jessica och Ida ar val egentligen dom enda som kommer att vara hemma.. Nu ska jag iaf ga och kopa harfarg.

Ni maste skoja med mig.



Basshunter toppar listan i England. Jag ska inte saga nat for jag ar ett stort fan av Boten Anna men seriost. Stackars alla seriosa artister.

Why me?

Ont i hela javla huvet.. Va full som ett agg igar pa helenas bday. Men skoj var det.

Sova

Jag vill bara sova. Inte ga upp pa tva veckor. Inte gora nanting. Allt bara kanns som en enda lang vantan. Och inte blir det battre av att jag inte har en spann kvar till lon. Men men. Jag har kopt uniform i allafall.
image110image112image111

Och sen en likadan som den svarta men med lila blommor pa. Mycket nojd.
Idag ar det inventering pa topshop. Det kunde man ju ha varit utan. Jag vill bara aka hem  till min mamma.

Ska ga o fixa naglarna nu..

Hej sa lange

Sjalvgod.

Nee de ar inte darfor jag lagger upp detta.. Johanna behovde ett kort pa mig.. image109

inte sa vidare varst bra men men.. det gar ju inte gora guld av kattskit..

For ovrigt sa har min dag varit piss. Ingen har nagra pengar sa ingen kommer o handlar i varan lilla affar.. och da gar tiden sa sjukt langsamt. Tur man har bra jobbarkompisar.
Pa tal om folk som inte har nagra pengar sa ar jag defenitivt en av dom. Och langt kvar till lon ar det ocksa. Javla kit. Hatar att vara fattig. Men snart ar det over med det forhoppningsvis.

Nu ska jag val ga och dra nat gammalt over mig..

Svenska for invandrare

Haller pa och letar svenska kurs till Aaron. Men det ar inte det lattaste. Hittade nan typ av test man kunde ta for att se hur bra man var pa svenska men ja tror inte att han som gjorde det var nan hejjare pa svenska heller. Jag har till och med problem med en del..

Vet du vilket ord som fattas?
__________ familjen ska aka till japan.

VA? nan som vet?