Trååååk

Jag är så sjukt utråkad. Får inte störa Erron när han jobbar. Och inte orkar jag ta mig utanför dörren heller. Jag är så jävla lat. Men jag har iaf städat ur alla mina skåp och byrålådor o sånt. Vilket kul liv jag har:)
Nee då nog med klag. Ikväll är det ju kalas som Erron och jag blev bjudna på igår. Trevligt. Imorrn bär det av till stockholm..

Home sweet home.

Ja, nu har vi som sagt flyttat hem. Och jag har fått lusten tillbaka att blogga.

Hela familjen var fulltalig i ett par dagar när Johanna kom hem från Thailand men nu är vi en man kort eftersom Erron vart tvungen att åka tillbaka till London på jobb. Värst va coolt de lät:)
Johanna var inte så jättebrun men om hon står brevid mig så är hon det. Och jag fick en ubersnygg plånbok från henne. Och skor!

I veckan bär det av till ullared för att köpa allt som vi kan behöva till vårt lilla hem. Läste upp listan för Erron på telefon förut och jag tror att han litar på mig. Fy fan va kul o gå där när man verkligen ska köpa en massa grejer. Som man behöver. Dom andra gångerna jag har vart där så har jag köpt tre paket hårnålar och lite ramar. Kanske en ögonfransböjare som inte alls passar till ett öga. Sen ställer man undan påsen när man kommer hem och hittar tre paket dammiga hårnålar ett par år senare. Men nu behöver jag ju faktiskt grejer.

servis
stekspade
vispskålar
glas
lampor
påslakan
små och stora handdukar
lakan
stolsdynor
vin och kapsylöppnare (inte så viktigt eftersom jag med inga undantag dricker tetra-vin)
duschdraperi
tvålhållare
knivar
osthyvel
rivjärn
ugnsform
salt & peppar kar
underlägg
gardiner
ljus+ljuslyktor
skålar
byttor
handtag till köksluckor
durkslag
sax

Lägg gärna till når för jag har ju liksom aldrig flyttat hemifrån på det här sättet förut så jag har ingen aning om vad man måste ha.