Första advent

Idag har vi haft supermysdag. Och jag har fixat vår allra första adventsljusstake, men för att det första ljuset inte ska brinna ner så sparar vi de lite. Så nu åker Aaron omkring med sin radiostyrda helikopter och försöker släcka lågan med propellern. Leksaker är bra presenter till små killar på 26 år.
Men nu börjar jag få en jävla ångest för att jag inte har pluggat nåt i helgen. Känns inte så bra. Men Aaron säger att jag måste vara ledig ibland.

Jag älskar våran lägenhet så himla mycket. Det är verkligen så mysigt och hemma här. Och Aaron och jag har det jättebra nu. Men är det inte lite berg och dalbana för alla? När vi bråkar så handlar de nästan uteslutande om vem som ska göra vad hemma. Med disk och städning och sånt. Det är ju aldrig nåt allvarligt som typ svartsjuka eller otrohet. Jag tänker på det ofta. Att vi har ett så himla bra förhållande, att han är den bästa killen. Ungefär som man tänker att sina föräldrar är så mycket bättre än alla andras föräldrar. Så är det ialla fall. Jag har världens underbaraste kille. Oftast ialla fall. :)

Nu ska vi mysa.

..

Nu blir det kalas i Dammhult. see ya later!

Waynes

Sitter på Waynes och dricker cola och pluggar mellan morgonmöte och jobb.
När jag var yngre fikade vi fan jämt men sen slutade vi. Tre anledningar finns.
1. Efter artonårsdagen går man ju hellre till Olearys och tar ett glas vin än ett glas cola på soda?!
2. Jag smygröker inte längre. Och föresten så får man ju inte ens röka inte längre.
3. Har ingen att fika med. Alla mina kompisar som jag brukade fika med har flyttat från stan och det känns inte så kul att fika med Aaron eller Jessica. Typ sitta hemma o kolla på TV och prata och sen komma på att man ska gå ner till nåt fik för att sitta där och prata istället. Och för ca 70 riksdaler också.

Så. Fika är onödigt.

En sak till. Jag vill börja plugga här i Norrköping till hösten. Om det fortfarande är nån som läser här och har förslag på nån kul linje att gå så tar jag gärna emot de tipset. Eller varning på nåt dåligt program är också välkommet.

Hattlös

Idag var jag och Johanna på Erikshjälpen och handlade lite. Jag blev en julgransfot och en lila tröja rikare och nästan en merinoull/pungråtta mössa fattigare. Jag la ifrån mig mössan när jag provade tröjan och fick panik när jag kom på att den var borta. Men grejen är att på Erikshjälpen så finns det ju liksom ingen lost and found, så jag var ju livrädd att dom skulle sälja min mössa.

Gick och talade om för personalen i kassan att min mössa var borta och mycket riktigt var det en liten tant som kom och försökte köpa den efter ett tag. Hon blev jätteledsen när jag sa att det var min mössa. Stackarn. Men jag tycker så himla mycket om min mössa, dels för att den är så varm och snygg och sen har jag ju fått den av svärföräldrarna.

Men men slutet gott allting gott. Sen köpte jag ett helt fantastiskt fint soffbord på blocket. Jag ringde o pratade med killen innan vi åkte dit o han lät på telefon som att han var skitsnygg. Riktig porröst! O så kommer jag dit och i dörren möter jag en lite småfet långhårig kille med tatueringar överallt. Men jag hade nog kunnat bli kär i han ändå, bara för röstens skull. Det var ett himla fint bord iaf. Så nu kanske jag slipper skämmas när det kommer folk hit.

Sen har jag Error och Johanna bakat pepparkakor. Dom vart jättefina och supergoda. Det har vart en helt underbar dag med andra ord.

Nu har vi kommit överens om att lägga ner datorerna för idag, För nu sitter vi här i vardagsrummet med en varsin dator i knät och myser.

Nightie.

Till anonym

efter den 11 dec kommer en nylansering på den här bloggen. Kanske till och med blir fest. Snittar och vin.

Idag har jag tagit sovmorgon till halv 8 och kollat på the voice men jag har redan dåligt samvete. Men förutom sinnessjukt mycket plugg idag så har vi lite andra aktiviteter.

Jag error och
sis ska baka pepparakor.
Sen ska jag, Franko och johanna gå till erikshjälpen
SEN kommer klorinet in i bilden. Johanna och jag ska bleka tights med klorin i mitt handfat.

Men först, jämförelse av tre klassiska engelska litterära verk. Jippiii!! Hejja!!!

En liten berättelse..

"Det var en gång en klass. Ettorna i klassen fick lära sig att slå in paket och hur man tar hand om sitt skägg."

what? livlig fantasi that is.

MVG på muntlig redovisning i engelska B idag. Mouhaaahahaa!

kanske borde lägga ner...

den här bloggen tills den 12 dec.. För då är skolan klar. Wish me luck.

psykbryt

Jag och Aron är osams och nu har jag fått reda på att jag ligger massor efter i skolan. Oj vilken underbar dag. Resan till stockholm kommer bara att kännas stressande. O det är ju inte så kul iallafall om vi inte ska prata med varandra.

Så nu är det diciplin som gäller. Inget mera Oprah eller Vakna med the voice! Nu är det 30-talets depressioner och andra världskriget som ligger på prio 1!

Men men..ska försöka vara positiv. Jag lär mig ju himla mycket iallafall. Nu måste jag duscha.

:)

Nu är jag lite gladare igen. Johanna och jag sitter och pluggar för fullt. Jag är ledig hela helgen och det behöver jag verkligen. Jag och Aron ska bara driva runt i Stocklom för nån shopping kan man inte räkna med när man är iväg med Herr Kvitt. Buttericks på sin höjd. Nån som vet nåt annat kul o göra där? Annars får vi väl sitta nånstans o dricka vin hela dagen. Och det är ju inte heller helt fel...

...

Det är inte lika kul att vara positiv när det är grått och tråkigt ute, man har sjukt mycket och göra i skolan och börjar tröttna lite på jobbet.
Borde verkligen rycka upp mig lite men det är faktiskt inte så kul.

Lista på saker ja ska göra när skolan är slut:
Sova sovmorgon
Baka bullar
Rensa gabberoben
Mysa
Fixa o greja här hemma

Och så har jag ju som sagt lovat Aron att vi ska ha minst en dag i veckan i sängen.
Vi har bestämt att det är slut på engelskan här hemma nu. Han är så duktig. Imorse ringde han och bokade klipptid helt själv.

Nu har jag bestämt mig. Inge mer tjaffs. Nästa höst börjar jag plugga. Men jag vet inte vad än. Så om det är nån som har ett förslag på program Norrköping eller Linköping som är kul så är jag öppen för förslag.

Borta bra men hemma bäst.

Njaa.. vi har haft det riktigt bra hemma hos mamma och pappa. Kunnat tvätta när vi vill, diskmaskin, ismaskin, platt-tv, wii. O så kom vi hem. Hade glömt att vi inte ens har ett soffbord. 14"tv. Det enda som är bra är att vi får va själva och att vi har vår dubbelsäng här.

Idag blir det jobb som vanligt. Såg nyss att jag ligger efter lite i Engelskan. Bara börja plugga hela jävla dagen imorn då. Men imorn bitti blir det frukost på sockerbagaren. Man måste ju få unna sig lite ibland.

Nästa helg ska jag och Aaron till exempel unna oss en dag i den kungliga huvudstaden. Mysmys.

what a wonderful world

idag när jag gick på stan själv så började jag att dyngtjuta inne på DUKA. Så jag gick och satte mig längst ner i affären i typ en halvtimme innan mamma kom från friskis. Det bara rann över. Alltihop.
Först började jag sakna London såhär i juletider. Det är så mysigt att sitta på nån pub med alla sina kompisar när det är helt mörkt ute. Och där är alla glada och trevliga. Dom flesta svenskar är ju så sjukt tjuriga. Cheer up för fan.

Sen grät jag för att min mormor är så himla sjuk nu och det vill inte jag att hon ska vara. Jag vill att hon ska vara pigg och glad och att vi ska fira jul hemma hos dom som vi alltid gör. Stackars mormor o behöva ligga själv på sjukhuset på kvällarna.
Hon är verkligen ingen sjuk person. Det passar henne inte att vara sådär sjuk. Hon ska va lite bitsk och skojig och springa efter bålisar med radarn och inte ligga sådär.

jackan

nu går jag och lämnar tillbaka den. för jag tänker då rakt inte ha en jacka som folk skrattar åt.

kul.

det är kul när man har köpt en vinterjacka och kommer hem och visar upp den och den första reaktionen blir ett asgarv och den andra blir ett "Har du tagit bort lapparna än för på stadium kan man få fina jackor för en tusing"

Fick MVG på historian också men de är det bara jag som bryr mig om.

nervous breakdown

nu får jag ett psykbryt snart. Har historia seminarium snart och är skitanevös. Det måste verkligen gå bra. Såhär var jag aldrig på gymnasiet.. men det kanske va därför jag bara fick G i historia då också.

Ikväll blir det mysmys. Det är min tur att sova i riktiga sängen inatt. Känns som en fattigstugafras.. som att vi delar på en säng.. eller de gör vi ju.
Va ja yrar. Om jag yrar såhär på provet kommer det att gå åt helvete.

wish me luck.

Orättvis

Pappa sa igår att johannas nya dator är finare än min. Kunde inte låta bli att bli lite ledsen. Skriver från johannas dator nu. Men ja gillar inte tangentbordet. YES!
Idag är det presidentval i USA. Jag står på Obamas sida. Men det tror jag att de flesta i sverige gör.

Igår när jag ville ha en godnattpuss sa aron att jag luktade som om jag höll på att bli sjuk. Så jag försökte brotta till mig en puss men då fick jag en fläskläpp. Inte på flit såklart men iallafall.

Vita hästen e laget som aldrig tappar taget..

Igår va vi på hästen. Aron va helt facinerad så nu ska han köpa skridskor och sen ska vi åka en gång i veckan. Vi får väl se hur det blir med det.
Hade glömt hur mysigt det är att gå på hockey. Korv, kaffe och lite fart i spelet. Skillnad mot IFK där man får sitta (ute) och vänta på ett mål som kanske kommer. Tror matchen igår blev 8-4. Då har det hänt nåt iaf.

Den här veckan kommer vi få flytta hem igen. Det ska bli skönt så att jag och Åron kan va själva lite men det är ganska mysigt och bekvämt att bo här. Skitabra att kunna plugga med Johanna hela tiden. Ena dagen är jag dyngpepp och tvingar henne att plugga och nästa dag är det tvärtom. Men nu är det bara till den 19 dec. Sen är det över. Kommer kännas lite tomt tror jag. Det är ändå rätt så kul att plugga.

Men nu har jag lovat Aron att efter jul ska vi ha minst en dag i veckan som vi inte går upp ur sängen alls. Såna dagar hade vi många av när vi bodde i London.
Då ringde vi in oss sjuka till jobbet och låg hela dagen och kollade på filmer och ritade gubbar på hakan och tog kort på det. På eftermiddagen när vi började bli hungriga beställde vi en pizza på nätet från pizza hut som vi fick hemlevererad. Sen när kvällen kom tjatade jag på Aaron enda tills han gick och köpte två flaskor vin och ett paket benson & hedges. Va bra det känns att vi tog vårt samhällsansvar i London.

foureyes


Jag tycker att jag passar ganska bra i dom men aron säger att "den är för stor för din lilla ansiktet"

När gud skapa Linköping, då släppte han en stor skit, sen sa han; det där är Linköping.

måste tyvärr gå emot mina instinkter och säga att Linköping är en underbar stad. I fredags var jag på 80's back festen. Sjukt kul.. men ja kunde dock inte blogga om det igår. Ulrik och jag hade mycket att prata om. Så igår satte jag aron på att svara på alla telefoner och ta emot klagomål från tjuriga grannar. Han är så snäll min kille.


dom har satt upp en skitstor discokula i tågtunnlarna. Det uppskattas.


sofie och jonas i fredags natt. Jonas och jag tyckte att det verkade smart att dra i oss en vinare innnan vi gick och la oss. Därav Ulrik.


o så va de så himla fint ute när jag snubblade hem kl 11 i lördags morse