VILL INTE

jag vill inte jobba. ja vill ligga i soffan och glo pa tv och sen vill jag att plutte ska komma hem.

Maybe its because I'm a londoner...

Shit vad jag hade det mysigt forra helgen i London nar jag var och halsade pa lillsis. Skitafint vader var det sa vi har mest hangt ute med en varsin strongbow. Sa javla ruttet att man inte kan kopa alkohol i vanliga affarer i schweden.


Johanna ser sa javla camden ut. Eller lite circusapa. Det kan man valja sjalv. Har ar vi pa vag till portobello road market.


Sen kom vi till camden market och skulle ata mat. Jag kunde inte sluta tanka pa hur manga gothare som hostat i den dar maten sa jag bestallde kott i brod ist. Sjukt gott. Johanna skulle va ball och at kinesiska friterade bollar som smakade skit.


Ett fint hus


Tjockisflinet


Sen satte vi oss vid floden och drack mera strongbow och bara glassade i solen.


Den har lille irlandaren fragade mig om han fick ta en cigg av mig for att rulla sin spliff med. Jag visste inte ens vad en spliff var sa det fick han o sa sa han att han kunde ge mig ett par bloss om jag ville, som tack. Sa nar han satt dar och rokte kom tva civilpoliser fram och haffade honom. Jag satt och tittade bort och tackade min lyckliga stjarna att jag inte hade tagit nat. Spliff ar namligen nan typ av hash. Men det var inte sa farligt. Han fick ett litet papper men inga boter och inget fangelse. Han va trevligt iaf.


Sen satte vi oss med alla andra utanfor en bar. Alla andra gick och kopte drinkar i baren men vi gick till affarn och kopte billigt. Man far inte va dum.


Forfest i lilla koket.


Jag och Jenny penny pa paradise.


Nar vi kom hem rokte vi i koket och drack upp vinet som va kvar. Good idea.


Dagen efter var det inte lika kul.


En sot liten kille och hans hund.


En fin blomma.


Sista kvallen va Frida snall och bjod med oss till Isbaren.


Bye bye.. ses igen till midsommar tjejer. Shit pommfritt va kul vi ska ha.

Jess 23.

Hade en himla kul kvall men jag hatar att skriva inlagg sa sent efter sa detta kommer mest att bli bilder.. men de gor val inget.


Mina favoriter i sina ratta element. Lilla gubben gick hem och bytte om sen for att han inte va tillrackligt uppkladd.


Pojken som absolut inte ville vara med pa kort. Jobbig som jag ar holl jag pa sahar hela kvallen.


Pojken som inte ville vara med pa kort och Niklas.


Porrigt varre var det. Jess och Bex va sjukt fina i sina klanningar.


Plutte. Langtar redan efter honom.


imorrn

har jag avsatt bloggtid for alla er som vantar. Det kommer bilder fran Jess fest och Leos dop bland annat for att ge en liten tease. Tyvarr sa kommer det att bli ett santhar jobbigt inlagg utan prickar och ringar for min datta ska pa tjansteresa till karlstad imorrn sa jag far noja mig med aarons gamla skitdatta som han snodde fran sin arbetsgivare i London. Visst ja. har ju inte bloggat om den resan heller. Kommer bilder imora fran ett soligt london.

Idag har det varit dop med mat, fika och massa annat gott for att sen aka vidare direkt till basta marie doverhagen som fyller ar. Mer tarta, sockerkaka och atskillda koppar kaffe. Ar verkligen spyfardig pa rikt.

Nu ska vi mysa till de lite innan aaron far ivag. nightie nightie.

...

hade himla kul på jessicas 23-årsfest men eftersom jag jobbar så hårt om dagarna nu så orkar jag inte lägga upp nåra bilder. Ska gå och lägga mig nu.

En sak till bara. Jag ska sluta köpa sofis mode nu. Jävla skittidning. Samma sak varje vecka. Det enda den gör är att betala för sofis resor när hon borde sitta och jobba på att få fram en bättre tidning. Så nu är det färdigläst. Tror jag ska börja köpa SOLO ist. Det är en bra, lättsam tidning med mycket läsning.

Gla påsk

Idag har jag Aron och Jessica tjuvstartat påsken med påskmat, påskmust och påskägg. Jessica och jag är ju inte direkt några hejare på att laga mat så det kokade över och kokade inte alls och så vidare men till slut så blev det sjukt gott.


Såhärmysigt har vi det i vårt lilla kök den 10 april 2009.


Detta var vad vi åstakom. Omeletten var det som va knepigast men den blev himla go till slut efter mycket om och men.


Sen vart vi så trötta att vi drog in madrassen i vardagsrummet och låg och kollade på talang.


Sammanlagt har vi ungefär 3kg godis hemma nu. Och vi äter ju inte ens godis.


Och när man äter sådär mycket godis blir man såhär tjock.

Nu har Jess precis gått hem så jag ska nog släpa tillbaka madrassen och kolla på webtv. Aron är ute och gör stan med Lars och jag hatar att gå och lägga mig själv. Och imorrn är det sista dagen för mig i min lilla butik.

Gonatt

klackring är fan inte okej

igår när jag och jess väntade på vår pizza såg vi att en kille där hade klackring. Så mobbade vi loss. Mobbare som vi är.

Ibland önskar jag att jag vore som Tommy.

Ikväll blir det finmiddag hos Jess och sedan en möjlig utgång. Mysi.


tjuti

idag är jag tjutig. saker och ting gör mig så ledsen. Som att se min mamma och min syster bråka för att dom är för långt bort från varandra för att förstå varandras situation.

men det är nog mycket för det är den tiden på månaden också. Som tur är. Vart lite orolig där ett tag. Sen på kvällen låg jag och bad om att få känna den där smärtan i magen som karlar aldrig kommer att förstå sig på. Men jag säger bara be careful what you wish for. Vaknade halv tre med den värsta värken den här lilla flickkroppen varit med om. Men men. Ingen Aron junior än på ett tag.

Leo Arne Duman Hedberg



Igår fyllde mammi 46 år och det firades med mys. Det nyaste tillskottet i släkten var med. Lilla Leo. Men man får ju ett skojigt namn när mamma är från Bali och pappa är från Sverige. Arne efter farfar och Duman efter morfar. Han är iallafall världens gladaste och goaste unge. Ser ut lite som Ronaldino.

Marie och Peter var också där. Min mamma träffade Marie på BB när hon skulle ha Micke och mamma skulle ha mig. Sen blevdom bästisar och släpade runt på oss överallt under hela mammaledigheten. Upp och sola på taket med barnvagnar och allt. Allt går om man bara vill.

O så skulle Pappa skryta med sina bowlingkunskaper i wii. Så grabbarna gjorde det och vi tjejer satt och skvallrade.

Jag har en gravidchock som jag tror kan intressera vissa av er. Särskillt Johanna. whoo ooo oooo!!!


I'll have to cut down on some luxurous, like paying for stuff.

På måndag stänger butiken som jag jobbar i. No more. Men jag tar det lungan. Hade möte igår och det kommer att ordna sig.
Men innan vi i eliten slutar jobba tillsammans så ska det bli dunderpartaj. Thats next my friends.

Det är inte riktigt sant. Next kommer mammas födelsedag. Fan det är ju idag. Vi ska dit ikväll och fira. Sen kommer Jessicas födelsedag på lördag och då är alla som vill välkomna till henne på kalajs.

Och på fredag ska vi ha påskmiddag. Jag Aron och Jess. Mysimysi.

Och så ringde Johanna igår och berättade att hon, Jenny och nya flamman Conor kommer hem till midsommardagen. Fan va skoj. Det var ju så mys förra året men då va vi inte så många och mest satt och glodde på dom större sällskapen och var lite bittra. Johanna sneglade bort mot Eckerströms bord och sa "Jag skulle inte ens vilja va bjuden" Haha. Vi blev bara bjudna en gång och det är ju inte så konstigt eftersom kvällen slutade i slagsmål och senare rättegång.



Från förra året. Får jag presentera... Systrarna Hånberg.

Renovering

Har gjort om lite i min egohörna. The secret i all ära men detta tycker jag är mer motivation. Att komma ihåg hur javla bra man har det. Och mormors lilla näsduk i mitten.





Om jag skulle försöka ta mig iväg till jobbet då. Synd att inte lilla Sofi jobbar för henne är det alltid så jäkla kul med.

Who would have known...

...att denna helg skulle bli minst lika bra som förra helgen. Är inne i ett helgstimm och det händer bara sjukt skojiga saker varenda jäkla helg. Denna var helt underbar. Hayden och Denice kom hit i torsdags och då gick vi till munken såklart och käkade. Sen gick vi tillbaka hem hit och drack jäger och vin till Hayden och Aron deckade. Då väckte vi dom och gav dom en jägershot till.
Sen skulle vi åkt till stockholm på fredagen men vi sov till klockan ett istället och det enda vi lyckades med den dagen var att fika i knäppingsborg.
Men på lördagen kom vi iväg och hade en underbar dag i stockholms uteserveringar.


Hittade en vit kavaj i garderoben som jag skulle ha haft på studenten men ja använde den aldrig då. Men NUUU. Stekhett.


Soligt och varmt som attans för första gången i år. Kul att kunna visa dom den sidan av Sverige.








Aron gjorde sitt bästa med att hålla ögonen öppna.

All together så var det en helt underbar helg. I morse åkte dom hem och det känns redan lite tomt. Men vi har bestämt att vi ska mötas upp i göteborg i sommar.



His name was Aaron, he was a faggot. With yellow feathers in his hair and a dress cut down to there.

Idag är en bra dag. Sovmorgon och allt. Känns som att man är lite ledig och sen ska man in på jobbet och titta på alla fina kläder. O ja som inte ska handla nåt förrän ja ska till London. Men igår kunde jag inte hålla fingrarna i styr och köpte två bikinisar. Förra året va ja ju tvungen att ha en och det slutade med att jag köpte en på H&M trend. En blommig med volanger på. Kände mig som ett riktigt rikspucko hela sommaren.

Men dom här två är mera jag.. Aaron tyckte att jag såg ut som en pinuppa i den rödprickiga. Men jag ska bespara er min blekfeta vinterrumpa.




Men den här svarta är favoriten. Kan verkligen se mig själv i den här när jag sprutar champagne på Nikki Beach i sommar. Eller kanske på morfars brygga på landet. Jag tror jag föredrar det senare. Vin på bryggan med mostrar och kusiner.

Nu måste jag sminka mig och måla naglarna och göra mig fin. För imorgon kommer troligtvis Hayden och Denice hit. Aarons kompisar från Nya Zeeland som slagit sig ner i Norge ett tag.

Tänk att jag gick på...

...att jakob skulle sluta på Vakna med the voice fast det är 1 april.

Ett dröminlägg igen, så du kan titta bort Johanna..

Inatt drömde jag så himla otäckt. Aaron låg med en viss person som jag spelade fotboll med när jag va liten. Och sen gjorde han slut med mig. Bara sådär.
Jag grät ingenting men jag var så JÄVLA arg. Och jag gav mig fan på att göra hans liv till ett helvete.
Det gick ganska bra. Aron var tvungen att lämna landet eftersom han har familjevisum och så hade han inga pengar så han va tvungen att flytta ihop med sin mamma. O så bankade jag skiten ur han och när han skulle slå mig tillbaka så väste jag bara "Don't you dare to hit me"

Sen vaknade jag och blev så underbart glad att min Aron va där, lika underbar och lojal som vanligt. O så låg han och pussade på mig och försäkrade mig om hur mycket han älskar mig och att han aldrig skulle göra så.

Men det sjuka är vad han hade på sig i drömmen. Turkosa kalsonger med mussepiggtryck på. Exakt samma tryck som jag hade på en scarf när jag va liten. Och.. o nu kommer det sjukaste.
Astighta våtdräktsbyxor med påsytt sjögräs som blev som fransar. Pörrit.