Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten..

Det bästa man kan göra när man har ont i magen och det är snökaos ute är att dra på sig mjukisar och släpa fram täcken och kuddar och ligga och titta på andra Stieg Larsson filmen.
Sen om det känns bättre ska jag traska ner till gymmet en sväng. Gjorde en liten tenta på förmiddagen som gick super. Och ikväll ska jag laga mat och sen gå ut och göra en snögubbe med plutte.

Mitt liv känns väldigt bra nu skulle man kunna säga.

Tänk om det blir en vit jul. Då skulle jag bli glad.

I juletid blir människan god och glad.

Igår fick jag en julgran av min moster med familj för dom har en julgransodling. Tur att man kan utnyttja några kontakter:)

Imorrn har jag tenta i internationell ekonomi och på fredag tenta i materialförsörjningens grunder (skulle inte kunna förklara vad det är to save my life) men jag tror att det kommer att gå bral. Efter det ska jag jobba men sen tar jag fem välförtjänta dagar off. Ser framför mig hur jag går upp tidigt och gör mig julefin för att gå ner på stan och köpa julklappar till mina vänner. Sen går jag hem och lagar julmat och väntar på att min underbara karl ska komma hem.

Hrmm.. låter som nån som ja skulle vilja vara men ABSOLUT inte är. Jag kommer naturligtvis att ligga i soffan med täcket och dricka cola och sen stressa ner till stan dagen innan julafton iklädd aarons hoodie. Mitt nyårlöfte i år blir samma som förra året. Att bli mera piffig. Det gick bra till efter sommaren men sen dess har jag dassat ihop totalt.

Ikväll ska jag ner till Johanna och dricka irish coffe och kolla på Svenska hjältar galan med Johanna och Jenny. Nice.

Ett nyårslöfte till som jag har är att börja ta kort mera. Köpte en ny kamera i somras men jag orkar bara inte. Men efter nyår kommer bloggen att ha bilder till förbannelse.


"Det blir ingen lång stund på munken, Johanna!"

Ja de dröjde ju inte länge förrän vi önskade queenlåtar och skrattade så tårarna sprutade. Alltid samma gäng på munken. Jag Johanna, Frida, Franko, Viktor mfl Sen raggade vi upp sandras bror Linus på trottoaren.. lite wildcard. Enda anledningen till att Jess inte va där var att hon var på galej i linköping.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos sis. Mysipysi. Milajki.

Oki. Nu kommer Veronica så det blir plugga hela dagen lång..


Lists

Jag har kommit fram till att jag inte klarar av att sköta mitt liv utan listor. Det blir liksom inget gjort om jag inte har i skrift vad som ska göras. Så idag är min lista:
Diska
Dammsuga
Stryka
Fixa mat
Fixa naglarna
Plugga

Ska börja föra listor över allt. Som ja gjorde i London. Då kunde en lista vara
Fixa naglarna
Dricka vin
Sminka mig
Äta chips

...

Idag blir det julgodisbak hemma hos oss. F;r att v'ga upp det faktum att jag har lyckats ta d;d p[ de od;dliga blommorna jag fick av mamma,
Om ni undrar varf;r ja skriver s[ konstigt s[ 'r det f;r att aaron har fuckat med mitt tangentbord. Stryk ska han ha. Och min dator kan han gl;mma att f[ l[na igen.

Ikv'll blir de mys med Jess och eventuellt troligtvis en sv'ng till Munken!