Nucka.

Träffade nyss en liten tant i hissen. Hon välkomnade Johanna till huset och sa att hon hoppas att hon kommer trivas bättre än vad hon gjort. Det har varit ett rent helvete enligt henne själv. "Går inte att beskriva med ord" som hon sa... Ändå har hon bott kvar i 27 år. Nucka. Sådär neggo ska jag iaf inte bli.

Va o hämtade mina julsaker i källaren förut. Men den skiten åkte ner i källarhålan lika fort igen. Så jävla fula tomtar. Så i helgen blir det Åhléns och köpa nya tomtar.

Nightie.

2 cool 4 school

eller cool och cool. Mest bakis för att munken personalen fyller upp våra glas så himla fullt. Men vi hade superkul igår igen och som vanligt var det folk som kom och gick och vissa som kom två gånger:)
Skitkul att träffa en massa folk.. frida, franko, anna, magnus, och såklart Jess Åron och sis men vi är ju där så ofta att vi snart räknas som inredning..
Kan inte say enough hur mycket jag älskar munken.

Ikväll blir det biopremiär på Attico. Det ska bli mysigt men nu ska jag äntligen ta tag i "Modern logistik" och läsa den.

Imorrn blir det 50års fest i Kättinge. Kommer bli kanonkul.

Söndag blir det adventsmys och ihopskruvande av Johannas möbler.

Bra helg med andra ord. Och sen igår så är det positivitet som gäller. Men en tripp till Örebro låter ju inte helt fel:)

Om ni vill försöka hålla er glada och positiva ska ni hålla er borta från min blogg..

Hur fan lyckades jag hålla mig så positiv förra hösten. Finns ju absolut ingenting att vara glad över. De skulle va munken då men där kan man ju inte hänga varje kväll. Även om det blir väldigt ofta..
Här sitter jag i en hyrestvåa i Norrköping och frostar ur frysen medan mitt liv tar slut. Jepp så är det.

Önskar att nån skulle komma och rädda mig.

nu har jag iaf nåt att se fram emot. Jag och Aaron åker till Oslo över nyår för att fira med Aarons kompisar for a change. Och eftersom vi hade så jävla kul när Hayden och Denise var här så ser jag fram emot det massor.. Känner mig redan lite gladare. Hoppas till och med kunna toppa nyår 2006/2007 som firades på irländska puben Callaghans som hade bartömning på nyår. Då såg vi fyrverkerierna från taket på ett hostel med utsikt över hela London. Livsfarligt naturligtvis med tanke på hur överförfriskade vi var men skitkul på samma gång.

Nu ska jag sätta på lite Flogging molly och diska lite.

Depp

Jag hatar mörkret. Känner mig inte alls positiv och glad. Känner mig deppig och orkeslös. Känns som att det är läggdags fast klockan bara är 4. Jag vill inte vara i sverige längre. Och jag har inte ens nåt att se fram emot. Det är inte ens Lyxfällan ikväll.

ÅHHHHH! Känner mig som hon i reklamen och sliter sönder sina strumpbyxor. Nu vill jag ha tips på hur man får ork under vinterhalvåret. Och inte några "Tänd ljus" eller nåt sånt skit.


Dagens tankar

1. Jag har gått o blivit ful. Var ja än kommer säger folk saker som "Va trött du ser ut Malin" "Va ruggig du ser ut Malin" och så vidare. Jessica och jag hade ju som nyårslöfte förra året att vara lite mer piffiga men det går åt helvete nu på sluttampen, men ja ska försöka skärpa mig.

2. Jag skulle kunna spara så mycket el. När jag går och handlar så låter jag Tv, stereo och lampor igång. Skärpning!

3. Snart är det jul.

Så långt sträcker sig mina tankar för dagen. O så saknar jag Aaron otroligt mycket.

DÖD

Idag vill jag dö lite inombords. Skolan har vart så sjukt tråkig dom senaste dagarna. Så ikväll ska jag strunta i att plugga (igen) och gå ner till munken med Jessica och Johanna ist.

Aron skickade MMS förut och visade deras mässmonter. Jättefint såg de ut:) Jag misstänker starkt att Aron tänker förvandla vårt hem till nåt typ av datacenter. Varje dag ligger det paket och avin i posten med sladdar, servrar, hårddiskar, RAM minnen och en massa andra grejer. Han får dem billigt säger han. Men han vet inte vad han ska ha det till. Gulle.


VG

Fick VG på företagsekonomitentan. Vill skrika rakt ut men på ett annat sätt känner jag mig bara tom. Idag har jag gjort allt för att undvika att plugga. Först var jag på "snickeriet" aktigt studiebesök på BT i mjölby sen åkte jag direkt till mamma och gick långpromenix sen åt Johanna och jag ostbågar och drack cola och jag tvingade henne att spela chicago med mig tre gånger. Sen väntade jag till nu med att komma hem och nu är jag på tok för trött för att plugga. Vilken taktik. Snart kommer jag bli tvungen att läsa Modern logistik men inte idag för den där boken är den tråkigaste jävla boken jag läst.

Imorrn ska Aaron på viktig mässa i Göteborg. Jag är så himla stolt över han. Fast jobb har han fått.
Nu går vi och lägger oss för jag ska upp klockan 4 och skjutsa kärestan till Linköping.

Natti.

97%

Idag kom resultatet på min IT tenta. Jag hade 97% rätt och nu känner jag verkligen att jag är värd platsen på skolan. Nu är det bara företagsekonomitentan vi väntar på och den kändes riktigt bra om jag får säga det själv.

Klarade mig i en halvtimme från att titta på Tv. Slog på den och trodde att det skulle vara Oprah men ist satt Rachel Ray där och pratade om sig själv (som hon alltid gör) och nån jävla måtta får det väl ändå vara på skiten så då stängde jag faktiskt av  igen. Nu ska jag ner till stan och klura på julklappen som jag ska göra till Aaron.

Kanske ska fira mitt fina resultat med nån liten kläd också:)

Tv-oholics anonymous...

Idag har jag bestämt att jag inte får titta på Tv efter Vakna med the voice. För jag tror att jag har ett Tv missbruk, på allvar. Även fast det bara är skit på Tv så kollar jag på det som är minst skit. Och kan inte gå därifrån. DET GÅR INTE. Det borde finnas hjälp att få för detta. Men nu är den avstängd. Känns redan lite jobbigt. Men idag är jag bara ensam till kl 3 för sen kommer Jessica hit och vi ska förbereda kvällen.

Sjukt att jag är så extremt sällskapssjuk. Och Aaron som ska till Göteborg på mässa i tre dagar nästa vecka. Hur ska de sluta? Jag vet ju hur de brukar gå när han åker bort. När han var i Nya Zeeland i tre veckor höll jag på att gå åt och var i stort sett konstant full. Men nu är det ju bara tre dagar och jag ska göra mitt bästa.

Nu får jag ont i magen av tystnaden. Måste sätta på radion.


Back.

Nu börjar jag blogga igen på allmän begäran.. eller allmän och allmän, Pappa och Bex vill ju så det räcker för mig.

Imorgon är den stora kvällen. Jag och Jessica ska ha våra päron över på trerättersmiddag. Aaron kommer att vara efterätt och whiskeyansvarig men av förståeliga skäl så kommer inte hans föräldrar.

Kvällen kommer att börja med mingel hos Jessica. Fördrink och snacks. Sen blir det laxrullar med creamcheese och örter till förätt. Efter det blir det helstekt fläskfilé med grönpepparsås och pressad potatis.

Efter huvudrätten kommer sällskapet att eskorteras hem till Hedberg/Sowry där det serveras Nya Zeeländsk pavlovatårta och kaffe.

Känns som att det kommer bli en superkväll och det känns så bra att jag får lite svärföräldrar i Jessicas föräldrar eftersom jag inte har några här i landet. Och vilka svärföräldrar sen! Kommer bli riktigt kul. Familjen Hedberg kommer även att kuppa och spela upp en film från Stjärncupen i Nyköping -95 där Jessica gör ett supersnyggt mål.

Jag är ledig tills på måndag så nu är det dags att städa här hemma för både min och Jessicas mamma är svåra att imponera:)