Final

hockeyfinal. skulle ju egentligen plugga.

Karate.

Igår hade jag sådär superkul ute som man inte har haft sen man var 18 och blev insläppt på drömstället otten (innan jag blev 18 så var faktiskt otten en dröm för mig, hur sorgligt det än låter). Först satt vi hos johanna och drack vin och lyssnade på sån därn musik som johanna trodde att dom skulle spela på karate, för att jag och Jessica skulle lära oss lite.

Nuförtiden så går det inte många timmar utan att man är med dom här clownerna. "Kom ner till mig så äter vi frukost" "Kom upp till mig och häng när jag sminkar mig" Jag älskar det och vill aldrig att dom ska flytta.




Johanna säger själv att hon ser så stark ut. Fast det i själva verket bara är senor.


På karate blev det rundpingis och Johanna och jag gick in för det så mycket att en tjej kallade oss för onda. Då tänkte vi att det var dags att lugna ner oss två hekto. Frida hade ordnat vip och jag kände mig så viktig. Kände mig som en småbarnsmorsa på grönbete, så länge sen är det jag var ute på riktigt.




Tog lite paparazibilder på Pelle till Emma, och han hälsade till och med till henne.






tonight im gonna have myself a real good time..

idag blir det jobb på gina-fina. Ska faktiskt bli rätt så kul. Synd bara att det ska vara ett jävla mission att ta sig dit. Kanske borde söka jobb i stan istället. Så om ni har något att erbjuda är det bara att höra av er.

Ikväll ska jag på;

+ - a +

känner mig ganska pepp. Ska bara hitta nåt på jobbet som jag kan ha på mig.

Igår va jag på IKEA med sis och shoppade loss till lägenheten. Är så jävla trött på lägenheten. Men trots att ja tyckte att jag handlade så mycket så kom jag bara hem med en toaborste, en illaluktande filt och tre ramar.

damkrona

bara namnet är ju töntigt. sitter och verkligen försöker tycka att det är lika kul att titta på men det är ju som att sitta och se en gammal hästen-match. Utan bråk och tacklingar. Och kommentatorerna tar inte ens matchen på allvar. "Där har vi sveriges läkare, jag fick lite penicilin av henne i veckan och det va ju schysst för ja tror det kan ha vart halsfluss." Serri?!? Mitt under matchen.
Men ja tittar iaf. Plikttroget. Feministiskt. Men det är inte samma sak.

Vilken underbar dag!

Har spenderat dagen med att rensa ur lådor med allt möjligt skit i. Roligare än vad det låter faktiskt. Hittar så mycket bra grejer som jag trodde att vi hade ont om men som vi egentligen har i drivor t.ex. hårsnoddar, pennor, tändare o sånt.
Sen har jag vart hemma hos Mamma och fikat och ätit lunch. Sen åkte vi ner till mammas andra hem (maxi) och shoppade loss.




Mamma köpte Per Morbergs kokbok till mig eftersom jag på senaste tiden har blivit beroende av mat (inte att laga eller äta den men att titta på den) och efter 20 rederietavsnitt med Viggo Strieber så är jag aningens besatt av Per också.
Igår var också en underbar dag med secondhand shopping med sis.


Den här köpte jag på  röda korset för fyndiga 25 kronor. Verkar vara bra mycket bättre kvalle än den jag köpte på H&M för ett tag sen.


Ännu en kokbok. Prinsessornas kokbok från 1931. Mest för att den va fin.


"Nya" kaffekoppar. Skitlika ett par som jag vill ha på Åhlens med en prisskillnad på 400 kronor. Så jag slog till på dom här trots att dom rymmer aningens för lite kaffe, då får man väl ta 4-5 koppar ist.

O så köpte jag Sofi Fahrmans bok också, när jag ändå var på bokrean. Den verkar riktigt bra. Sådär feelgood och lättläst.

Nu är mitt Tv förbud över och jag ska se halv 8 hos mig och titta på lite mer mat.

Negativa malin

Här går man upp klockan 6 för att stötta kronorna och så går dom och förlorar. Tycker så synd om dom.

Men här deppas det inte ihop. Nu ska jag städa och sen blir det våfflor, fika med mammi och Marie.

Nu är det tv förbud fram till klockan 5.

positiva malin

idag har positiva malin hälsat på i min hjärna. vadan detta? Jo, imorse klockan 6 gjorde jag sis och aaron scones och åt dem med den dyraste marmeladen dom hade på coop (dyrast=godast). Sen satt vi och myste med tända ljus och drack kaffe och vart superglada när schweden vann. Sen har jag vart i skolan med min grupp och det var inte så tokigt det heller.

Och vackert väder är det också.. nog för att det är kallt men jag tar ju det här vädret over 2 plusgrader och regn any day!

Den här veckan är superlugn i skolan så positiva malin tar gärna emot förslag på aktiviteter.

Ha en underbar dag!

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

har fått tinitus. inte konstigt med tanke på att jag var öronbarn när jag var liten. hörapparat innan 30. woho.