Birthday boy!

Aaron fyllde 25 igar. Det var skoj.

Vi borjade dagen med paketoppning. Han blev jatteglad for konsertbiljetterna. Sen var det dags att aka och traffa paronen vid London eye. Det var inte sa farligt som jag hade tankt och London eye var riktigt mysigt.
Efter det skildes vi at och vi akte till Walkabout och kollade pa rugby och fotboll med Nicola. Sen motte vi upp paronen igen och at middag pa en kinarestaurang. Mysipysi.

Sen gick jag och aaron till Midas och tog nara drinkar. Eftersom vi inte har nagra vanner langre gick vi ut sjalva men det var sjukt kul. Forst dansade vi med i ett hare krishna tag och sjong och klappade handerna.

Sen gick vi till Trocadero. Vilket javla stalle. Fullt med studsmattor, radiobilar, spel, dansmattor och allt kul man kan tanka sig. Sa aaron hoppade studsmatta och sen bowlade vi. Drack nagra glas vin och tackade for oss. Sjukt kul kvall.
 


Idag blir det nog bara lugna puckar. Ska ga och kaka nat nu och sen ska vi ga pa en liten promenix i omradet. Aaron vill kopa en skjorta som han kan ha pa sig nar Johanna tar studenten. Bara tva veckor kvar typ. Och om exakt en vecka ar min lilla mamma har.

Kommentarer
Postat av: johanna

men fan skriv nåt nytt nu..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback