SHIT POMMEFRITT

HERREJÄVLAR. WEINHANDL KOMMER BO TYP EN HALVTIMME FRÅN MIN HEMSTAD.

STORT.



om ja träffar han nån gång så ska ja fråga om han kommer ihåg den där nervösa 14-åringen som intervjuvade honom för 7 år sedan. Det gör han nog. not. Men jag gör det. Och jag har nog aldrig varit så lycklig som när jag åkte hem från stångebrohallen den kvällen.

Slutet

Nu närmar jag mig slutet på den här underbara semestern. Allt har varit så sjukt bra även om vädret kunde varit bättre. Har gjort precis allt som vi skulle den här sommaren. Eller nästan iaf:)

Grilla, aka till marangen, talta vid agelsjon, dricka bag in box vin, ligga pa bryggan pa mitt land, sola, ga till tragarn, aka till Norge, halsa pa Sara i stockholm, ata kraftor, fiska, ga pa hotellet i arkosund, sitta pa jessicas altan och roka och snacka skit, vara bakis...

Jaaa.. och åka till mårängen är ju inte sådär jättekul iaf. Men ja kanske hinner det innan veckan är slut. Ikväll blir det allsång för hela slanten. Kul nu när Ida har kommit hem också. Och på fredag blir det skoj fest. Hade inte kunnat önska mig en bättre sommar.

Men så kommer det motgångar. Som det gjorde igår. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och ta tag i all den här skiten. Papper o helvete. Huvudsaken är att vi gör det tillsammans. Och vem vet, det kanske går ganska bra ändå.

Som mamma sa igår. Tänk bara bra tankar, för då blir det så. Så det ska jag göra nu.

Så nu avslutar vi med några härliga bilder från hotellet i lördags.

image66
32674-7432674-7332674-7232674-7132674-7032674-6932674-6832674-67

bästa sommaren

har jag och jessica. och det spelar liksom ingen roll att det är skitväder. Vi har så skoj ändå:) Nu ska jag och klippa mig. så sjukt skönt.

Aaron

32674-6532674-6432674-6332674-62

Nu är det inte ens kul längre. Om några veckor är det han och jag mot världen. Vi snackar om att kanske knyta ihop händerna i ett skonöre och aldrig släppa på det. Sen ska vi gå så i typ 10-20 år och sen ska vi sälja vår historia till nån idiotskvaller-tidning. Sen blir vi rika på det. Bra va?

Min lilla erron. I love you. loads.

http://malin.lickmyback.com

Erron har gjort en blogg till mig. Men ja måste lära mig lite hur ja ska göra. Så än så länge så stannar jag här på blogg.se men sen byter jag.
Aaron har iaf skrivit ett inlägg till mig. Läs om ni har lust.

http://malin.lickmyback.com

Enjoy

Jessica, du är skyldig mig en tjuga.


Ted Åström. Spelar reseledaren i den första Sällskapsresanfilmen.


Inte Johan Rabeus. Han spelar däremot den rika killen i SOS - en segelsällskapsresa.

Kan man få lite medhåll här. Ida?!

*sakna*

Man har tydligen börjat stjärna saker igen. Så det ska jag med göra. *härmapa*

Saknar min Erron så det inte är klokt nu. Och det värsta är att jag inte vet när vi kan ses igen. Bläää...

32674-57
Lilla bubben spelar gitarr för mig på morgonen innan jag ska gå till jobbet.

Stockholm i mitt hjärta!

Från att ha varit stockholmshatare ut i fingerspetsarna är jag nu frälst efter några mysiga dagar i Nacka. Vi har varit på gröööna luuuuund. Blivit aspackade och spytt. Haft mysig grillmiddag med Saras mysiga familj. Fått en utskällning av fru Glenmark. Badat i Nackasjön. Druckit vin på debaser och mycket mycket mer. Sjukt kul har vi haft iaf och om det blir så att jag ska plugga i stockholm så är det ju inte så farligt. För där bor Sara och kanske Ida till hösten:) tihi.

32674-61
Stockholmsresan fick Linda Rosing tema eftersom Jess naturligtvis läser hennes bok. Om du lånar en bok av Jess handlar den alltid om barn/familjer/kvinnor som lever i missär/misshandel/alkoholism.

32674-60
Har också många bidrag till Slitz bilagan med retards i



32674-59
32674-58
Ursöt familj som dj:ade på debaser. Bebisen sov i sin lilla sele nästan hela kvällen.

32674-56
Olle och jag tar waxholmsbåten in till stan imorron bitti. Gonatt.

32674-55
Jessica på Monki på söder. Sjukt fina kläder på rean. Men jag har som sagt inte en spänn och de få jag har ska gå till en BIB till Norge.

Hmm..

Vad kan man laga till på Nektariner, ost, bernesås och bananer. Nej jag tänkte väl det. Ingenting.

När mamma åker till landet, blir kylen tom. Gamalt Hedberg-ordspråk.

Mysiga dagar.

Kollar på korten som mamma tagit under tre fina dagar på björkö med Sofie, Mamma, Jag och Jessica.

P: dom där vinglasen tycker jag är med på varenda bild...

Men mysigt hade vi. God mat, gott vin och världens bästa sällskap. Fan vad jag har saknat Jessica. Så sjukt kul som vi har tillsammans kan jag bara ha med henne. Och Aaron såklart men det är ju en helt annan sorts vänskap.
Imorn åker vi till stockholm och på onsdag blir det Oslo. Sjukt kul ska vi ha det även om budgeten är lite halvstram.

Men denna sommar har hittils varit en bland de bättre.

Skulle behöva raka benen men de får ja fan gör imorn. Inte för att ja kommer va så pigg på det då. men iaf.

Nu ska jag ta en cigg. För jag har inte läst klart boken än.


Trodde aldrig att den har dagen skulle komma..

Har slutat pa topshop nu. Jag far komma tillbaka i Augusti om jag vill men det vetti fan. Ar sa javla trott pa o jobba i kladbutik sa det ar inte sant. Sa sjukt trakigt.
Topshop-tiden slutade med att jag satt och fylletjot utanfor Ben Crouch sa att Aaron fick trosta mig och ta med mig hem. Men men. Nu ser jag bara fram emot att komma hem. Till min mamma, pappa, johanna, min sang, en valfylld kyl. En toa som inte ar upptagen storre delen av dygnet nar jag maste kissa.

Aaron och jag va o kolla pa rugbyn pa The walkabout i lordags. Nya Zeeland forlorade. Bytte till mig Nya Zeelands troja av en kille i baren. Han fick min senapsgula topshop-troja. Bytt ar bytt och kommer aldrig mer igen. Swapped is swapped, and you can never get it back, sa jag.

Idag har jag vart och shoppat pa primark. Skojsigt. Men nu blir det ingen mer shopping forran i host. Sa desa. Ska ju forsoka spara till Australien sa vi kommer i vag sa fort som mojligt for i london borjar det bli lite langtrakigt nu.

Nu ska jag hem och packa. Att jag alltid ska vara ute i sista stund.

Forresten sa ska jag sluta roka. Haller pa och laser "Easy way to quit smoking". (antligen ickerokare)  och i den star det att sa fort jag har last klart boken sa ska det inte vara nagra problem att sluta. De kan ju vara vart ett forsok i alla fall.

Nu ska jag ga hem o packa o stada i ordning. ses snart.