jahapp då va de över

månaders julklappsinköp och ljusstakar, blommor, granar pynt, julkort. Och sen är det slut. Tog typ en kvart för oss att öppna alla klappar. Men jag fick dunderbra julklappar. En skitafin spegel av aron och fina mjukiskläder och en morgonrock av mamma och pappa. Av johanna fick jag en almanacka, mia o klara DVD och en locktång. Och så fick ja Liza Marklunds nya bok. Nu läser jag ju this charming man men när man pendlar så är det bra att ha några uppradade.

Julen kändes lite konstig i år. Inte alls som jul. Halva släkten var sjuk och trött och det blev ingen riktig julkänsla när man vet att mormor och morfar är hemma och är ledsna. Men jag och johanna ska dit idag.
Sen blir det bio, vi hade i allafall tur med vädret. Hoppas att det är en lättsam och skojig film.

merry X-mas

god jul pa er.

Party hej hej

ikvall blir det arlig julfest hos paronen. Synd att snutte ska va hemma o va sjuk. vi som skulle dela pa en bag in box. men det gar nog ner.


Träning

jag har ju lovat att jag ska gå och träna med aron så nu måste jag väl det. Fy fan. Jag vill inte alls.

Har hittat köpare till mina böcker nu iaf. Det är bra. Katching!

det här är äkta kärlek.

Nu vet jag hur det känns att älska någon på riktigt. Gud vilken tönt-fjortis-blogg det här är men det skiter jag i.


Han får mig att må så otroligt bra. Andra killar har fått mig att känna mig ful, konstig, svartsjuk eller jobbig. Men inte han. Han får mig att känna mig stark, snygg och alla bra saker jag kan komma på.

Igår natt drömde jag om mormor igen. Det var julafton och hon var där fast hon va jättesjuk. Hoppas att det slår in. Jag vaknade och grät hur länge som helst. Hela tiden låg Aron och höll om mig och klappade mig på huvudet.

Jag har haft ganska många obetydliga pojkvänner i mina dagar. När jag har vart ihop med dem har jag så fort jag fått chansen gått igenom alla SMS dom har skickat och tagit emot, alla mejl som skickats och tagits emot. Varit en riktig psykbrud med andra ord. Och så var jag med Aron också i ungefär 3 månader. Men när man aldrig hittar nåt så känner man sig ju lite dum efter ett tag. Så nu har jag slutat med det för gott.
Så fantastisk är han. Och nu är det bäst att jag städar i skåpet i vardagsrummet innan han kommer hem från skolan. Han är och gör nationellt prov i svenska för invandrare.

Tips

Vad kan man köpa som ska passa vem som helst? 100 kr får den kosta.

Min pappa skulle aldrig kunna jobba på Gina Tricot.

Min pappa skulle aldrig kunna jobba på Gina Tricot för jag har ärvt några egenskaper av honom som inte är så bra när man jobbar i butik. Jag kan hålla dom inne men han skulle inte ta nån skit.
Idag när jag frågade en gubbe om han ville runda upp en krona och skänka den till röda korset fnös han och skrattade åt mig och sa att det tänkte han inte alls göra. "STÅR DU OCH GÖR DIG DUM? GUBBJÄVEL!" hade min pappa sagt. Jag tänkte det men sa ingenting.

Jag blir så arg flera gånger om dagen när folk inte rundar upp till röda korset. Och det känns som att vissa gör det för att dumma sig. En medelålderskvinna som skrattar till och säger "Ehh nee, jag är inte snäll". Såna kunder blir jag öppet irriterad på och ger dom en påse i fel storlek. Ett par örhängen i en stor påse och en tjocktröja i en miniplastpåse. Och när dom ber om en julklapp slänger ja i en kartong som dom själva får vika ihop. Karma kallas det. Det man sänder ut det får man tillbaka.

Så funkar det iaf. Vill du ha en fint inslagen julklapp, ett leende och lite snicksnack framme vid kassan så rundar du upp till röda korset. Jag har hållt min del och frågat alla kunder i typ två veckor så att min röst är helt slut så nu jävlar rundar ni upp.

Så, två veckors aggressioner i ett blogginlägg.
Nu ska vi göra smällkarameller.

Aron

Ibland vill inte jag att Aron ska lara sig svenska. For det gor vart forhallande sa himla kul att han inte kan. Som igar nar han  sa med bestamd rost att jag borde ta pa kuddkladerna pa kuddarna.

Sa jag ska nog borja med att lara honom fel. Det blir kul. Nu ska vi se pa simpsons.

Varför ska jag jämt skita där jag äter?

när jag gick ner till coop nu, kom jag plötsligt på att jag sprang fram till en av killarna som jobbar där på otten och hälsade och kramade som om vi va bästa polare. Och han kände inte igen mig.
Så nu är Aron coop-ansvarig. Så jävla typiskt mig.

Blaha

jag och Aaron har verkligen inte lyft ett finger idag och jag känner mig ganska värdelös men aron säger att jag ska slappna av. Måste äta nåt men jag orkar faktiskt inte. Hittils idag har jag ätit en påse chips med dipp och två glas cola. Bra gjort.

Den här helgen har inte direkt bestått av nån nyttig mat. Tors kväll kebab-pizza, fre morgon kebab-pizza, fre lunch Mc´donalds, fre kväll smörgåstårta, lör lunch smörgåstårta och sen diverse plockmat hos hedbergs igår.

Måste verkligen skärpa mig. Annars kommer lilla kroppen säga ifrån.

Otten is finished

Helt seriöst. Hade verkligen askul igår men om vi inte hade vart 12 tjejer som va packade och dansade till samma gamla grease-medley som för 5 år sen så hade jag vart så jävla förbannad. Typ inget folk där alls och när jag bad DJ:n att spela nån typ av födelsedagslåt så  hade dom ingen och inte hade han nån mikrofon heller så han kunde skrika ut nån grattishälsning heller.

Men vi va ju faktiskt där på skoj. Till vårt försvar. Andra va ju där på allvar. Stackare.

Och så hade jag mina suuuperhöga skor på mig och vrickade foten så jag var tvungen att sätta mig ner ett tag. Sen va det bra igen. Trodde jag. Idag är  det värre än värst och jag kan knappt stödja på foten.

Men stort grattis till min lilla syster iaf.

Womanizer

Förra helgen när jag skulle köpa en pizza efter krogen va de en tjej som blev skitarg på mig för att jag sjöng fel i Womanizer. Jag blev förbannad och frågade henne om hon trodde jag hade uppträdande där. Då drog hon igång och sjöng hela låten som den skulle va. Då drygade jag mig och sa att hon måste ha ett sorgligt liv om hon hade memorerat texten till Womanizer.

Och nu sitter jag här med min nya MP3 och texten till Womanizer och försöker lära mig. Sorgligt vareja.

Snart ska vi åka iväg till jojan men vi har blivit singstar beroende. Börjar förstå Lina i Ensam mamma söker.

You you you are Womanizer Womanizer...

jahopp

då var man ledig då. men jag som skulle ta tag i mitt körkortskort idag. har betalat 150 kr för att få hem den där lappen för typ ett halvår sen men sen dess har jag aldrig varit tillräckligt snygg för att ta kortet. Men så idag när jag har all tid i världen så skulle ja gå ner och fixa det. O så snöar det. Mitt hår kommer ju att va helt förstört innan ja kommer ner till stan.

Oj va jag låter ytlig. Men nu när jag gjort sån big deal av det så måste det ju bli bra.

Inatt drömde jag att min mormor var frisk igen. Att hon såg ut som sig själv igen och att vi satt på deras altan på landet och snicksnackade som vi alltid gjorde förrut. Som när hon mutade mig och Jessica med en flaska Blue nun för att vi skulle sitta och skvallra om alla andra på ön med henne. Nu känns det inte som att hon är samma person. Men det är jobbigt att tänka på att hon ligger där på kvällarna helt ensam. Och att hon kanske inte ens kan vara med på julafton. Det är så jävla orättvist.
Känns som att ja trängt bort allt när det har vart så mycket med skolan och jobbet och allt. Men nu bara släpper proppen.


Ultrastar deluxe.

Nu har Aron laddat hem en riktig version av UFF singstar. Det är faktiskt precis som riktiga singstar. Så vi har suttit och sjungit oss svettiga hela kvällen, Fy fan va kul det är att sjunga.

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ta lite sovmorgon.


Singstar

Igår hade Aaron förberret en namnsdagsmiddag som hette duga. Blommor, finlagad middag, gott vin och så satt vi och pratade hela kvällen.. Jag vill ha namnsdag varje dag.

Sen laddade han hem nån slags LINUX version av singstar. De va samma koncept men lite uffigare än det riktiga. Jag fick ju liksom sjunga in i ett headset.
Känner på mig att mina barn kommer bli lite som den där ungen i Tillsammans som blir så impad av lego för hans pappa håller på o gör lego i trä men han har bara gjort två bitar.. God bless mina barn.

NU är det över!

Efter månader av jobb och massor med plugg så är jag äntligen klar med skolan och har fått MVG i alla mina kurser. Känns sjukt bra att allt detta lönade sig till slut. I helgen är jag ledig fre lör sön. På fredag ska vi hem o fira Jojjo som fyller 20 år. Vin och smörgåstårta har utlovats. På Lördag ska vi handla och sen blir det Luciashow på skogsslotten. Sen är det 20 årsfest igen ned buffé och ännu mera vin. '

Synd att det är tjejfest så Aron inte får följa med. Men men..

Snart blir det jobb på Gina Tricot. Ja trivs himla bra där. Men till hösten måste jag börja plugga. Det bara är så.


Känns nästan lite sorgligt att vi inte ska sitta såhär längre och förhöra varandra. O inte sitta alls för den delen. Jag vill faktiskt inte att hon ska flytta. Känns jävligt segt iaf. Men jag ska komma och hälsa på ofta.


Men nu är bloggen på fötter igen.

sjuk igen

är hemma från jobbet idag. JA KÄNNER MIG INTE SÅ BRAAA!

Imorrn är det sista proven för skolan. Sen är jag helt fri. oj va skönt det ska bli. I fredags hade jag en underbar kväll. Började med kanongod middag hos Jenny och lite singstar.
Sen blev det teaterbaren. Himla mysigt att bara sitta och snacka skit och dricka drinkar. När vi satt där så kom det fram en liten blond tjej och säger: Jag vet att du hatar mig o så men jag vill bara säga att du är en sån beundransvärd person. WHAT! Har aldrig sett henne. Men hon tycker iaf att jag är en beundransvärd person. De va ju kul.

Sen dansade jag och Jessica på palace som det var 1999. Fy fan va kul de va.

Ska försöka plugga lite nu, Men det är tungt i huvudet.

klar

nu är jag klar för dagen med mitt pluggande. Har skickat in en stor uppsats till Engelska A och gjort ett prov till Eng B. Känns som det löser sig och om inte ens två veckor är lidandet över och jag kan återgå till att kolla på oprah och baka bullar på mina lediga dagar.

Nu ska jag göra tonfiskröra till våra bakpotatisar.

sjuk

idag är jag sjuk på rikt. Jag brukar ju säg att jag är sjuk när ja känner mig lite hängig men idag är det illa asså. Och jag måste plugga hela dagen. Så om nån känner för att skriva en tourguide till USA på en till två A4 och bifoga den och skicka till [email protected] så vore det jättebra. På engelska asså.

nu ska jag nog tända lite ljus och sitta här och tycka synd om mig själv.