Mr and Mrs pysslig.

Vi pysslar sa mycket har hemma. Det ar mysigt. Jag har till exempel gjort en "Ingen reklam tack!" skylt till dorren. Den ser ut som ett hotbrev ungefar. Har suttit och klippt ut bokstaver fran tidningar och klistrat upp pa en kartongbit. Ar mycket stolt. Och nu haller aaron pa och tapetserar hela insidan pa vart skap med kvarvarande tapeter och en limpistol. Men det verkar inte ga sa bra for nu haller han pa att riva ner det igen. Aja..


Laidback

Det ar sa mycket mer  laidback att bo med aaron an att bo med mamma och pappa. Igar till exempel sa drog jag en lada over golvet. Det visade sig dock att det satt en liten sten under ladan som gjorde en repa i parkettgolvet.. Och jag vet ju precis hur det skulle lata pa rosgangen 45 om detta intraffade.

Men har hemma at the Sowry/Hedberg tar man det lugnt.. Det ar ju liksom inte sa mycket man kan gora at det nar det redan har hant.. Aaron sa bara "Bra jobbat alskling!"


Ja ma han leva!!!

Idag fyller min alskling 26 ar. Da ska vi ha kalas. Imorse vackte jag honom med frukost pa sangen, ljus och sang. Han blev himla glad och verkade glad over webkameran som han fick ocksa.. sa att vi kan prata med hans foraldrar. Och ikvall blir det kalas med smorgastarta. Har gjort den nu pa morgonen och det verkar som att den kommer att bli god..

Men forst ar det jobb som galler. Har ont i magen varje dag nar jag gar dit. Hatart.. sa om nan vet nat jobb som jag kan fa sa far ni garna tipsa.

Men nu ska jag stada och fejja infor kalaset..
32674-101
grattis till dig min kompis!!!



Tredje gången gillt.

Jag och Aaron har vart tillsammans i ett och ett halvt år. Under den tiden har han missat tre olika flyg. Idag missade han det tredje. 
Första gången missade han alla hjärtans dag som jag hade planerat och längtat massor till. Andra gången missade han hela resan till sverige med skidåkning och allt.
Idag missar han en ledig dag tillsammans. Och nu är jag tjurig och besviken.

Så idag ska jag röka i vardagsrummet, för det får jag inte när aaron är hemma. O så ska jag nog köpa en flarre vin. Och sitta här som en gammal alkis.

Och imorrn är det jobb igen.

.....

nee nu ringde han och va jätteledsen. Han hade åkt med det första tåget som gick i morse men missat planet iallafall. Stackarn. Men han hade fått ett nytt flyg klockan 13.30.. så det var ju bra iallafall. Så jag ska nog laga lite mat till honom så vi kan ha en riktig myskväll.

NU: Skilda Världar.

11 timmar...

... har jag sovit inatt men jag ar trott iaf. Kanner mig som en javla pensionar. LIgger och sover halv elva och sen vaknar halv tio. Och nu ligger jag och oroar mig for hur jag ska ma imorrn bitti istallet for att tanka pa vad ja ska ha pa mig eller hur kul de ska bli ikvall.

I september kommer mina topshop vanner pa besok sager dom. Men man ska inte lita for mycket pa vad dom sager.. men sjukt glad skulle jag bli om dom gjorde det. For vi hade sa sjuuukt kul.

Snart ska jag ivag och jobba. 4timmar. Kanns okej anda. sen blir de grillning?! men vadret ser ju inte allt for lovande ut.

Ja de va val egentligen sa mycket jag hann att skriva innan aaron hade diskat fardigt.. det ar bast att inte ga upp om han diskar for da kanske han vill att ja ska hjalpa till tvivale.

Runkbollen

Aaron fyller ar den 19 maj. Sa som den goda flickvannen jag ar haller jag pa att planera vad jag ska ge honom i present. Han ville ha en powerball. Nan slags boll som man ska snurra i handen sa att det blir varldens motstand. Jag tyckte att det var idiotiskt, sarkillt nar jag sag att den lilla bollen (som man drar igang med ett snore) kostade 299 svenska kronor.
Men iallafall, igar nar vi hade trottnat pa att vanta pa raggartaget och gick ner pa stan istallet sa kopte han bollen sjalv. O fy fan va kul vi hade. Hela kvallen. Och vilken muskel man tranar. Runkmuskeln. (kommer ni ihag hur killarna jamforde vem som hade storst.. och den som hade det, runkade mest.. eller det kanske bara var i svartinge.) Men snart kommer aaron och jag har underarmar storre an lar. For det roliga ar att det finns en matare pa bollen sa man kan se vem som ar snabbast. Helt klart beroendeframkallande.


image118
Men den ar nog faktiskt vard pangarna. For aaron hade varldens traningsverk i morse.

Veckopeng.

Eftersom min lon brukar ta slut runt den 30 varje manad och eftersom jag ar ett stort fan av lyxfallan har jag bestamt mig for att gora nagot at det. Sa nu far jag veckopeng. Det fungerar sa att nar jag far lon sa betalar jag alla rakningar och sant. Det som sen blir over delas pa fyra och det ar hur mycket jag far i veckopeng.

Efter min forsta vecka sa kan jag konstatera att det ar en mycket bra ide. Jag holl mig inte exakt inom ramen men man kanner att man inte slosar lika mycket bara for att man fatt lon. Men tanker efter lite extra. Sa som man gor i slutet pa manaden.
Och jag maste komma pa ett satt att spara ihop typ 30 tusen pa 8 manader. Vilket kommer bli knapert. Men till Nya Zeeland ska vi. Funderar pa att boka nu. Sa bara maste jag ju ha pengarna da. Sa om nan har ett jobb till mig sa blir jag glad.

Den har veckan ska veckopengen racka till utgang, elrakning och aarons present. Forslag pa presenter mottages tacksamt!