myspyshelg igen..

I fredags va jag och Aron och åt på Athena. Haloumi kan va det godaste som finns.. det och kalamatas oliver. Är beroende av det nu. Sen hamnade vi med Lars och hans kompisar på munken med drinkar och supertrevliga människor från malta, brighton och stockholm. En salig blandning:)







Sen på lördagen va det dags för bowling med hela tjocka släkten. Så jäkla kul att göra nåt med släkten.


Jag och min kusin Madde.. Konstigt att dom växer upp och blir stora fast jag inte åldras nånting.. mysko det där.


Burfar.


Moster Sussie.

Efter bowlingen åkte vi hem till casa del Hedberg och åt smörgåstårta och drack vin. Sen var det earth hour så vi släckte ned och tände ljus och bara satt och pratade. Så jäkla mysigt. Eller pratade och pratade.. alla satt och retade sig på alla andra som INTE hade släckt. 

Idag har jag vart och handlat och sen hämtade jag upp lilla mammi och så åkte vi till maxi och tittade och shoppade lite. Känns så skönt att mamma äntligen börjar bli sig själv igen efter att mormor dog. Klart att det fortfarande är jobbigt för alla men man måste ju gå vidare också. Idag såg jag en tant nere på gatan som såg ut precis som min mormor på håll. Då skär det i hjärtat och man gråter en stund men sen måste man rycka upp sig och gå vidare. Så är det bara.

Denna dag, inte ett liv.






Har legat i soffan hela dagen och tränat på potenslagarna. Jag börjar faktiskt känna att det är möjligt för mig att klara det här. Och jag har faktiskt kul, hur sjukt det än låter. Men känslan när man fattar ett tal som man har haft svårt med är faktiskt underbar.

Men om det är någon som kan förklara det där talet som jag har skrivit HJÄLP bredvid så vore det toppen.

Hoppas bara att Tiburtius inte läser min blogg och känner igen sin miniräknare med turtles på.

Ohh nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen. Har inte bokat bord ännu...

Va va de jag skulle skriva nu igen?

Hade världens grej som ja skulle skriva men så glömde jag bort det . Istället kan jag berätta om min dröm som jag hade igår natt.. och jag vet Johanna "När folk berättar om sina drömmar är fan det TRÅÅÅÅKIGASTE jag vet!" *hat riktat mot alla drömmare*

Men iallafallsatt... Im gonna keep it down to a minimum.

Jag stod och räknade kassan på gina och så kom Dany från EMD och knackade på gallret. Och jag som är lite allergisk mot EMD, sa till han att vi hade stängt och att han skulle dra. Men då pressade han upp gallret och sprang in och föll ner på knä framför mig och bad om min kärlek. "Men kom igen Dany, trodde du det själv eller?" Och så gick jag. 

Idag har jag ledig dag och har en massa saker som ska göras. Hämta korten från fjällen och köpa ett fotoalbum till dom. Sen ska jag färga ögonbrynen och plugga matte. Fullspäckad dag med andra ord.

Och ikväll ska jag bjuda ut min karl på middag. Några tips på vart man ska gå? Manésa känns ju som det självklara valet men dit går vi jämt och det kan ju va kul att prova nåt annat. Kanske skulle ge Athena en chans.. ja vet, hur bonnig får man bli. Fixa barnvakt och åka in och äta souvlaki på Athena men Jess va där för några veckor sedan och var mycket nöjd. Lite Haloumi skulle man ju inte tacka nej till.  Men som sagt, alla tips är välkomna.

När jag bli stor..

Kommer ni ihåg när man va liten och man inte fick göra något alternativt blev tvingad till något av sina kära föräldrar och så sa dom alltid "När du blir stor så kan du göra hur du vill, men då kommer du att förstå vad vi menar och göra såhär ialla fall"

Det funkar nog på dom flesta. Men jag växte aldrig upp. Och nu kan jag göra som barnet i mig vill. Jag äter glass med kolasås till lunch och cola till frukost. Jag hatar fortfarande att duscha och gör det inte i onödan. När jag va liten så gömde jag mig alltid när det var dags att duscha. O så satt jag där bakom gardinen och hörde hur mamma skrek nåt om att jag var den skitigaste ungen som gick i ett par skor.

Så nu lever jag varje unges dröm

Living the dream

svåt

man får stå i konstiga positioner i duschen när man inte får bli våt om höger häl.

svåt

aron har problem med att uttala vissa saker. Till exempel så säger han svåt ist för svårt och bode ist för borde. ack ack ack.. vad ska det bli av den pojken?!

Londres

Blir en trip till London i april. Shit vad jag längtar. Mycket efter sis men också efter London. Jag hade mycket kul i den stan och det ska bli skönt att komma tillbaka till staden där jag levde mit lilla crazylife och träffade Åron. Kanske ska gå och ta ett large glass of white wine på Ben Crouches tavern och vara lite nostalgisk.

Shit om det kunde bli lite fint väder så vi kan sitta med en flaska vin i Hyde Park och röka tills det blir mörkt. Det är så jävla mysigt. O så ska vi ju se hur lillan bor men det ser ju jäkligt mysigt ut efter vad ja kan se på bilder.

Guuud vad jag längtar. Ska nog börja packa väskan redan nu.

Det är en annan sak som jag är glad över. Jag har lärt mig att undvika felköp. Jag köper bara sånt som jag vet kommer till stor användning och som är av liiite bättre kvalitet även om mycket på gina är förbrukningsvaror som behöver bytas ut efter ett tag. Good.

Jaja.. jag blev sinnessjukt snygg i håret efter jag va hos Linda häromdagen. Lite rödbrun typ. Kan lägga upp en bild sen.

...

Har verkligen ingenting att skriva. Är helt tom.

Ain't nothing we can't hack!

Åron fixade såklart min datamaskin. Han är bäst.

Har precis kommit hem efter middag hos Jess. Gött. Nu ska jag gå och lägga mig som den pensionär jag är. Men på fredag ska vi rycka upp oss för då ska vi ut på en liten drinky med Sofie och Jonas. Mysipys. Och så ska jag boka resa till London nästa vecka.

Gonatt.

dod

nu har min data ocksa krashat. javla skit. va trott jag blir.


Återuppstånden

Tillbaka i Peking efter några underbara dagar i Tandådalen. Men nu när jag är hemma igen får jag den där känslan av depp. Att man vill va på semester hela tiden. Men men..

Aron har gjort sitt bästa och han har vart så jäkla gullig när han ramlat 25 ggr i rad och ändå reser sig tålmodigt upp och försöker igen. Jag brukar ge upp efter en halvtimme när det är nåt jag inte kan.

Men shit va bra mina skidor är. Jag är så jäkla glad att jag köptde dom när jag bodde hemma och hade råd att kosta på mig ordentliga grejer. Svänger av sig själva.

Superbra afterski var det iaf. Jag och Aron hade superkul tillsammans som vanligt.


Grisarna.


Pappan är den som gillar afterskin mest. Han ringde upp alla sina kompisar och höll telefonen så att alla kunde höra vilket drag det var. Sen la han på i örat på dem.'


Lite halvpackade utanför afterskin. Jag och Aron låg mitt utanför dörren på wärdshuset och hånglade. Moget.


Innan finmiddagen.


Restaurangen som vi gick till var så himla fancy att dom hade guldbestick. Men våran familj passar ju inte riktigt in på finrestaurang. Jag vart lite för packad och pratade alldeles för högt. Trodde att en julgran på håll var en upplyst backe i hundfjället. Johanna och jag sprang ut och rökte mellan varje rätt. När servitören kom in med en liiiiten liiiten aptitretare tittade pappa ner i den pyttelilla och säger "Varråå?" Och med all rätt för den lilla aptitretaren såg ut ungefär som spott.




O så har vi ju åkt skidor också..


...eller åkt och åkt.




Aron har aldrig vart snyggare. Jag är lite svag för underställ och mjukisar.


O ja är ju inte så pjåkig ja heller..


"Men kan du ta en bild på mig när jag bär mina skidor då?"







Sjukt kul och mysigt har vi haft det iaf. Och nu längtar jag tillbaka. Aron och jag har bestämt att vi ska jobba i fjällen nån gång. Det har jag alltid lovat mig själv.


EN UNDERBAR RESA HAR VI HAFT I ALLAFALL.

Förvisad från sovrummet.

Aron vill sova men det vill inte jag. Då får jag sitta i vardagsrummet. Det skulle vara en fördel med att var singel.

Tror jag har lite resfeber. Det va så länge sen som jag va iväg och jag har sett fram emot den här resan så jäkla mycket. Inte bra att ha så höga förväntningar. Börjar bli spattig för att Aron har fattat fel på dagarna så att han inte kan va ledig från jobbet tors fred. Herregud, jag tror att jag håller på att bli hysterisk. Vi ska ju för jössenamen bara på en sälen-weekend. Vad kan gå fel? Mer än sist menar jag, när bilen pajjade, pappas skidor pajjade, afterskin var full, vi tog bussen år fel håll och pappa slängde vår påse inhållande hårblås, plattång, rakapparat mm. i sopen.

Ska jobba imorrn iaf sen kommer lillasis hem till mig på lite middag. Har bjudit in
Jessica as well.

Ska bli så skoj att Johanna kommer hem. Ska mobba henne ordentligt för hennes skitnödiga brittiska dialekt. Yess, and a laaaaarge frize please!!! DO YOU NEED ANY HELP ÄTTÅL?

aja.. de bara kliar i kroppen men jag blir väl tvungen till att gå och lägga mig förr eller senare.

Känner att jag börjar bli lite som min mamma..

håller på och tjatar om Arons underställ och mjukisbyxor. Samtidigt som jag blir skitirriterad när mamma ringer och undrar om jag har kollat så att jag har mina termosar i källaren. Jag är ju förutihelvete 23 år gammal. Det får jag väl ta på mitt ansvar om dom inte kommer med. Men Aron är 26 år och jag tjatar på honom lika fan.
Fast man säger att man inte ska bli som sin mamma så tror jag att man blir det. Vare sig man vill eller inte.
Hör mig själv skrika: "Men säg inte bara JAAA, utan gör det också" Det bara ryser i kroppen.

Men i övermorgon bär det iväg. Herregud va kul det ska bli att se Aron lära sig åka skidor.

Ses ikväll efter ännu en dag på Gina Tricot.

Jag som trodde att jag var ledig imorrn...

..men det visade det sig att jag inte är. Ja skulle ju hämta termobyxor, sola, gå på mattelektion, förbereda middag till sis, städa och mycket mycket mera. Och jag måste fortfarande hinna göra allt detta men jag ska jobba hela dagarna fram tills vi åker. Vad göra? Det ordnar sig nog.

Ska bli så sjukt skönt att komma iväg och åka skidor ett par dagar. Dricka öl och jäger i backen. Såg iofs att det ska snöa både på torsdag och fredag men det går väl ändå..

Godnatt och sov så gott. Nu ska vi krypa till kojs här hemma.

Triss

Tre jobb jag har haft: Målare av soputrymmen, slaes assistant på topshop, säljare på gina
Tre platser jag har bott på: Svärtingehooden, Muswell Hill, London, Söder, Norrköping
Tre saker jag gillar att se på TV: The Office (brittiska), dokumentärer om folk som det går illa för, Oprah
Tre favoriträtter: Smörgåstårta, tapas på manesa, macka med ost.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: I sängen med Aron, i Nya Zeeland, på fest med tjejpolerserna.
Tre personer jag utmanar:
Sis, Emma B och Idisen.

Partaj

Igår var det som sagt ginafest. Otroligt lyckat faktiskt. Riktigt god mat, goa tjejer, bowling och alkohol. Kan det bli bättre?


Jessica, Lina och Helen med fördrinken som man lika gärna hade kunnat vattna blommorna med.


Lagfoto från bowlingen. Kul att lära känna tjejerna från de andra butikerna lite granna.


Jag och Jenny har galet kul åt något. Efter fyra-fem jäger redbull så är ju nästan allt såhär kul.


Sjukt kul hade vi  iallafall. Och idag har jag faktiskt mått jäkligt bra. Behövde inte ens ta treon jag hade tagit med mig i nödfall.


O ja som skulle gå hem tidigt...

tog sista tåget hem iaf. Fan va trött jag är. Men kul hade jag. Bilder kommer sen.

nu måste jag åka till jobbet. MORD

Antikrundan

Det är så kul att titta på antikrundan. En sån där antikvarie eller va de heter pratar engagerat och länge om nåt gammalt föremål och personen som äger det står bara och väntar otåligt.

Allt dom hör är "Gjord på 1850-talet bla bla bla, användes till bla bla bla" Sen kommer det. "Och nu undrar du säkert, kan det vara värt något?" Då skiner personen i fråga upp. Är alltid lika kul att se.

:)

Tänk att man kan bli så glad av en felringning. Just nu så ringde en glad värmlänning och sökte Peter Bäck på byggtjänst. (Tar emot flera samtal i veckan till denna Peter) Men han som ringde fel va så go så vi pratade lite och sen sa han att jag skulle ha det så gott nu. Och det blev jag himla glad åt. Tack för det du.

Lilla slavpojken.



Älskar den här bilden på Aaron och Jessica från nyårsafton. Jessica sitter som nån slags överklassdam med ett lätt uttråkat uttryck i nyllet medan Aaron sitter och målar överklassdamens naglar som en annan liten indisk slavpojke. Im lovin it!

Ginafest.

Imorrn är det Ginapartaj. Har en känsla av att det inte kommer att ligga på samma nivå som för 4 år sedan när jag va på julfest med mitt gamla Ginagäng. Då var jag 18 år och lite för ivrig att parta. Nu är gammal i gemet och känner att jag kanske ska åka hem till lilla killen skapligt tidigt imorrn kväll för jag ska ju ändå jobba på söndag. Vilken jävla kärring jag har blivit.

Såhär såg det ut förra gången. Kommer bilder från årets fest på söndag.




Kungen av skvaller, med skvaller om kungen..

Man blir duktigt trött på att kanal 5 pajjar precis när jag har bullat upp mig i soffan halv 8 en fredagmorgon för att se Johan T Lindwall. Puh.. nu funkar det igen. Han är för bra.

Idag blir det handling to start with och sen ska jag gå och fika med Mimmi för hon är så jäkla snäll så att hon har lovat att hjälpa mig med Matte C. Och det kan jag verkligen behöva. Känns helt omögligt just nu faktiskt, men ja kämpar på.

Alla drömmar dom själva har förvägrats, vill dom förverkliga genom sina barn...

Det känns verkligen så för mig. Efter två och ett halvt års samboförhållande lever jag ut mitt singelliv genom Jessica. Ikväll är hon på dejt och jag var spralligare än hon innan. Så fort hon träffar någon tar jag ut händelserna i förskott och tänker att det vore kul om han ville komma ut till landet på kräftskiva i sommar. Efter ett mess liksom. Hur jag fick en kille till att flytta ihop med mig är väl en gåta. Men Aron står ut med mig. Fast jag kräver mer uppmärksamhet än en katt. Jag begär full attention 24/7.

Nu håller jag på och fixar lyxmat till min lilla tuttis. Hamburgare med bacon och klyftpotatis. Och lite Lohmanders hot beasås är givet till det.

Är liv rädd för att särskriva nu sen jag skrev det där inlägget. Jag måste verkligen bli mer tolerant för andras fel och brister. Nyårslöfte 2010 kanske..

Ses i möra.

Äntligen en bra film..

Jag, Jessica, min mamma och Jessicas mamma var på bio och såg Män som hatar kvinnor igår. Även fast man bara satt och väntade på att det och det skulle hända så var den otroligt spännande. Den får högsta betyg: TTTTT!
Synd bara att Jessica hamnade bredvid en tant som hade tix och rökhosta. Det får man ju stå ut med när man går på bio, hamna bredvid muppar.

Men iallafallsatt.. så vill jag rekomendera den här filmen varmt. Synd bara att stackarn dog innan han fick se vilken succé han gjort. En annan film som jag vill rekomendera är Slumdog millionare. Låter som en skitfilm men den är helt underbar.

Tre filmer som ni kan skippa att se om ni vet med er att ni har samma smak som mig. Först och främst Seven Pounds med Will Smith. Otroligt dålig film. Sen kommer nya Wallander, hämnden, händer inte ett skit. Och ni som har barn gör bäst i att strunta i Bedtime Stories.

Ikväll blir det Two Lovers. Får se om det är nåt att ha.

Tandtroll

Sitter och kollar på The Tyra Banks show.. i know jag borde plugga men jag gick iaf på lektionen. Men iallafallsatt.. det handlar om en kvinna som har ruttna tänder och hon hade inte vart hos tandläkaren på 11 år för hon hade inte råd. Stackare.

Det är inte många länder som har fri tandvård upp till 20 år. Men Sverige är ett av dem. Det kan vi vara glada för.


Min lilla kropp.

Nu börjar en vecka av munken/otten besök börjar det kännas i kroppen nu. Tur att man är ledig idag. Har redan sorterat och strykit tvätten och betalat räkningarna. Nu är det dags att ta tag i Matte C. Har undvikit det i en vecka och istället för att ta tag i det. Nu borde jag plugga men sitter och tittar på Tv-shop och tänker att jag ska köpa en Tobi, en såndär ångare för kläderna. Verkar skitbra.


Pappa var här i Söndags och satte upp min visionboard i min egohörna. Fan va snyggt det blev. Men jag har inte hittat nåt att sätta upp ännu så, så länge så får pappa sitta där bara för att jag älskar den där bilden på honom.



Ännu en superkul fest!


Shit igen vad kul jag hade igår. Helena är ju för skön. Jessica också men det tror jag att jag har nämnt förut.


Vi dansade som galna och drack jäger-red bull hela natten.


Jessica är sitt piffiga liv troget.


You hate us cos we´re beaytiful but we don't like you either we´re cheerleaders, we are cheerleaders. Den låten sjunger jag jämt på när jag blir riktigt packad och mycket riktigt drog ja igång den i otten kön. Vem bryrs?

När jag kom hem fick jag den vackraste kärleksförklaringen någonsin av min underbara Aron. Han var också ganska full men det var så vackert det han sa. Gud va han älskar mig. Och gud vad jag älskar honom. Min lille.


Imorse gick jag upp runt 8 och gick och köpte frukost till mina små damer som fortfarande sov. Oboy och macka blir de när Malin bjuder på frukost. Jess skulle på ettårskalas och slog in paket för fulla muggar. Hon hade ingen tejp men en häftapparat går väl också bra.

Vilken superlyckad helg. Och snart kommer mamma och pappa och fikar och sätter upp min visionboard. Gud va ja mår bra.